fbpx Végzetes hiba került az új Samsung telefonba | CIVILHETES

h i r d e t é s

Végzetes hiba került az új Samsung telefonba

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Végzetes hiba került az új Samsung telefonba

2015. augusztus 25. - 15:40
0 komment

 

A Samsung tervezői ezúttal nem voltak elég alaposak, és ennek a felhasználók ihatják meg a levét.

Óriási tervezési hibával küszködik a Samsung új telefonja, a Galaxy Note 5. Bár a készülék gyönyörű kialakítást kapott, a hozzá járó digitális toll esetében most nem voltak elég alaposak a tervezők, emiatt sokan végleg lemondhatnak annak használatáról - írja az Origo.

A Galaxy Note telefonok védjegyének számító S Pent eddig csak egyféleképp lehetett behelyezni a telefonokba, ám a legújabb készülékbe könnyedén be tudjuk helyezni mindkét végéről. A probléma az, hogy ha rossz végével dugjuk be,a toll beragad, és sokan egyáltalán nem tudták kiszedni a készülékből.

Akiknek mégis sikerült, azok többségében ezzel tönkre is tették annak bemenetét, így a telefon onnantól nem volt képes észlelni, benne van-e a toll vagy sem.

Ez azért is különösen zavaró, mert normál esetben az S Pen eltávolításakor a Note 5 egyből egy egyedi menüt hoz elő, hogy a tollal használhassuk a telefont.

A Samsung egyelőre nem reagált a gyakori hibajelenségre, és ameddig ez nem történik meg, minden felhasználónak érdemes óvatosnak lenni, hogy semmiképp sse helyezze be a tollat rosszul a készülékbe.

Frissítés: A gyártó a cikk megjelenését követően reagált a hírre. A következőt tanácsolták:

"Azt javasoljuk a Galay Note 5 felhasználóinknak, hogy a használati útmutatóban foglalt előírásokat követve gondoskodjanak arról, hogy ne forduljon velük elő ilyen váratlan eset, amit az S pen fordított irányban való visszahelyezése okoz."

 

origo.hu (Címlap: A toll "Samsung" feliratú vége kell kifele álljon a telefonól - Forrás: AFP/Ilya S. Savenok)


 

h i r d e t é s