h i r d e t é s

Viccet mesélsz és meg kell magyarázni a poént - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Viccet mesélsz és meg kell magyarázni a poént - VIDEÓ

2018. szeptember 25. - 09:23

 

"Szent István városának" "független" tévése, és a (felfelé)bukott fideszes önkormányzati képviselő elmentek Brüsszelbe. Kis csaptukat erősítette Horváth Szeder Gábor, az Esztergomi Járási Hivatal vezetője is.

Az "erős" csapat balról-jobbra: Bakos Norbert, a tévés, Környi Zoltán barát, Zoltai Dániel ex-képviselő és Horváth Szeder Gábor, az Esztergomi Járási Hivatal vezetője. - Forrás: Zoltai Dániel / Facebook

Brüsszeli látogatásuk valós célja nem ismert, de jó káder módra be is jelentkeztek egy rövidke videóban onnan, ahonnan talicskával tolják ki kormánypárti barátaik a pénzt, amelyet ők törvényes keretek között működő közbeszerzésnek és uniós pályázatnak hívnak. Amúgy pedig milliárdokat költ az általuk hájpolt kormány a zsibbasztó Brüsszel és EU ellenes kampányokra.

Bakos Norbert "Szent István városának" "független" tévése arra hívja fel a figyelmet a rövideke videóban, hogy

ők személyesen vittek ajándékot Sargentini asszonynak, amellyel azt üzenik, hogy nem kell értünk aggódnia, majd Zoltai Dániel ex képviselőúr kétszer is elismétli a poént vagy mit. Elsőre nem sikerült - de ezt már megszokhattuk tőle itt Esztergomban.
"Don't cry for me Sargentina" - értik, Eva Peron után szabadon - de ezt csak én teszem hozzá, mert Zoltai ex képviselőúr kétszer is elismételte, hogy Sargentina.

Én nem Sargentini asszony miatt sírok, hanem azért (és ezt nem írhatom le nagy nyilvánosság előtt), amiért ezek a "fiúk" ott vannak és ezt gondolják az Európai Unióról.

Frissítés (2018. szeptember 25. 15:12)

Véleménycikkemben utaltam arra, hogy számomra egyelőre ismeretlen a brüsszeli látogatás valódi célja. Időközben Csáky Pál megosztott a facebook-on egy videót, amelyből kiderül az esztergomi fideszesek látogatásának valódi célja. Hangsúlyozom, hogy a látogatás valódi céljával 100 százalékban egyet értek, de a médiahack-nek is karcsú performaszot továbbra is odateszem, ahová való.

Hab a tortán, hogy az egyik oldalról Brüsszel a patás ördög, miközben a másik oldalról az EU-tól, Brüsszeltől várnak segítséget egy mindannyiunkat érintő probléma megoldására. Az pedig külön öröm, hogy a bemutatott prezentációban elvileg egy általunk készített fotó is szerepelt. Így tehát a C7 is ott volt Brüsszelben, ha Zoltai Dániel állta a szavát és forrásként jelölte képünket az említett prezentációban, mert ahogy Ön, úgy mi sem láttuk a kész anyagot.


 

h i r d e t é s