h i r d e t é s

Videón mutatja be egy koronavírus-fertőzött, hogy nem érez ízeket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Videón mutatja be egy koronavírus-fertőzött, hogy nem érez ízeket

2020. november 17. - 08:17

 

A koronavírus-fertőzöttek nagyjából 80 százaléka számol be arról, hogy elveszítette az ízlelési, és a szaglási képességét. Egy 30 éves amerikai férfi megmutatta, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban.

A New Jerseyben élő Russell Donnelly egy nap azt vette észre magán, hogy egyáltalán nem érzi semminek az ízét és az illatát. Sejtette, mi okozza a problémát, ezért leteszteltette magát koronavírus-fertőzésre. Hamarosan meg is kapta a pozitív eredményt – írja az Independent című brit lap.

Donnelly egyéb tünetei enyhék, nem tűnik betegnek, ezért a barátai nem akarták elhinni neki, hogy tényleg egyáltalán nem érzi semminek sem az ízét, vagy az illatát. A fiatal férfi ezért elkezdett rövid videókat gyártani a TikTokra, hogy bebizonyítsa az igazát. Az első ilyen videóját, melyben lilahagymát és tömény fokhagymakrémet eszik, valamit citromsűrítményt iszik, több mint 17 millióan látták.

@rustardlikemustard

Covid taste testing. This is the craziest sensation. #covid19 #fyp #MyHobby #fineart

original sound - rustardlikemustard

A sikeren felbuzdulva Donnelly több hasonló videót is készített. Az egyikben az extrém csípősségéről híres vaszabikrémmel dúsította egy Oreo kekszet. Ezzel egy picit mellé nyúlt, hiszen a csípősség elsősorban nem az ízről szól.

@rustardlikemustard

As promised...WASABI. THIS FOOD IS DIFFERENT. Less fun than other foods. #waitforit #MotivationMonday #covid #covidtastetest #fineart #fyp #xyzbca

original sound - rustardlikemustard

24.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s