h i r d e t é s

Világrekord: 32 kilós ikreivel keres pénzt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Világrekord: 32 kilós ikreivel keres pénzt

2015. augusztus 15. - 14:48
0 komment

 

Beshine hatalmas keblein egész biztosan mindenkinek megakad a szeme: ugyanis ő a világ legnagyobb melleinek büszke tulajdonosa - és annak a négy nőnek az egyike, akiről garantáltan nem hinné el, hogy léteznek.

Összeállításunkban négy olyan nőről számolunk be, akiken garantáltan megakad mindenkinek a szeme - sőt, ha személyesen nem találkoznak velük, sokan még a létezésükben is kétkednek - írja a bors.

1. A hatalmas

Ha valaki végignéz Mayra Hills - művésznevén Beshine - testén, egyből rájön, miért döntöttünk úgy, hogy listánkon a helye: a német hölgynek vannak ugyanis a világon a legnagyobb mellei. Hills a felnőttfilmes világban kamatoztatja plasztikai sebészeknek köszönhető adottságát, és noha mellei egyenként 16 kilogramm körüli súlyt jelentenek, mégis egyetlen gondja van az életben: hogy megfelelő ruhát találjon extra méretű domborulataira.


Beshine ikrei együtt 32 kilót nyomnak

2. A picuri

Szintén sajátos rekord birtokosa Jyoti Amge: 62,8 centis magasságával ugyanis a világ legkisebb nője címet szerezte meg a Guinness Rekordok Könyve szerint. Az 1993-ban született hölgy achondroplasiás - ez a törpenövés egyik leggyakoribb formája. Állapota azt gondolnánk, elkeserít őt, ám ez nem így van. Szokatlan adottságait még a tévében is kamatoztatta az indiai nő: az American Horror Story-ban több epizódban is feltűnt.

Amge nincs hetven centi
Amge nincs hetven centi

3. A nemváltó

Erika Ervin, művésznevén Amazon Eve a világ legmagasabb transznemű modellje: 2 méter 3 centis magasságával még a férfiak közül is kiemelkedne, ám 2004-es műtétje óta hivatalosan is a gyengébbik nemet erősíti az eredetileg William néven anyakönyvezett modell, akit már Karl Lagerfeld kamerája is megörökített, és 2011-ben hivatalosan is a modellszakma legmagasabbjának kiáltották ki.

4. A bizarr

Aki látta anno az Aerosmith Pink című számához készült klipet, annak biztos feltűnt a tetőtől talpig tetoválásokkal díszített Julia Gnuse. Az 1959-es születésű asszonyt 35 éves koráig valószínűleg senki sem nézett volna meg különösebben. Az átlagos háziasszonyok életét élő Juliát azonban ekkor porphyriával diagnosztizálták, amelynek következtében a bőre különösen érzékennyé vált a napfényre. A betegsége miatt fellépő sebhelyeket akarta a mintákkal eltüntetni - ám olyannyira rákapott a dologra, hogy gyakorlatilag mára alig találni szabad bőrfelületet a testén. 2011-ben ő is bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.

Julia testének 95 százalékát tetoválás borította 2010-ben. Azóta - sejtéseink szerint - ez a szám már közelít a százhoz
Julia testének 95 százalékát tetoválás borította 2010-ben. Azóta - sejtéseink szerint - ez a szám már közelít a százhoz

 

borsonline.hu

Posted by SEJT on 2015. augusztus 15.

 

h i r d e t é s