h i r d e t é s

Visszatérnek a fagyos reggelek

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Visszatérnek a fagyos reggelek

2021. január 26. - 05:53

 

A következő napokban az ilyenkor szokásos átlag körül alakul a hőmérséklet, reggelente országos fagyra kell készülni. A hét második felében jön az enyhülés, amihez sokfelé eső is fog társulni!

Fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, és a gyakori felhőátvonulások mellett a legtöbb helyen kisüt a nap. Legtovább a keleti országrészben marad borult az ég, itt a szélcsendes tájakon néhol tartósabban megmarad a köd, illetve alacsonyszintű felhőzet. A nap első felében csak néhol lehet hózápor, kisebb havazás, délutántól viszont a Dunántúl fölé vastagabb felhőtömbök érkeznek, amelyekből már több helyen alakulhatnak ki hózáporok. A Dunántúlon és a középső területeken az északnyugati szél időnként megerősödik, a Bakonyban és a Fertő térségében viharos széllökések is lehetnek. Másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű. Késő estére -8, +1 fokra hűl le a levegő.

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s