h i r d e t é s

"Visszatértünk"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Visszatértünk"

2020. június 06. - 07:24

 

Ha nincs szülő, a gyerekek támogatása még fontosabb

Gyereknapon a szülők a gyermekeiket ünneplik, de mi van azokkal, akik elvesztették a szüleiket, vagy ami talán még rosszabb: azok lemondtak róluk? Nekik indul el a legrögösebben az életük!

Ezért döntöttek úgy a Szcientológia Önkéntes Lelkészek a múlt héten, hogy gyereknapon egy budapesti gyermekotthonba visznek lufit és csokoládét meglepetésként a bentlakóknak.

Ekkor - beszélgetvén az otthon vezetőjével - derítették ki, hogy jól jönne még egyéb adomány is a gyerekeknek.
Így hát az önkéntes lelkészek további adományokat gyűjtöttek, és négy napon belül vissza is tértek az otthonba, immáron egy nagyobb rakománnyal.

Ezúttal hoztak sok alapvető tartós élelmiszert (lisztet, olajat, cukrot, tésztát, szendvicskrémeket, citromlevet, stb.), továbbá annyi kakaót, pudingot, mogyorókrémet, szörpöt, teát, müzlit, csokoládét, és sok más finomságot, ami hetekig, vagy még tovább is ki fog tartani a fiatalok legnagyobb örömére. Mindehhez kaptak még közel 100 kiló friss gyümölcsöt is, hogy a vitaminpótlás is meglegyen a vírusos időszak lecsengésével.

Az otthon dolgozói igazán elkötelezett, segítőkész, törődő emberek, és talán ők örültek a legjobban, hogy “gyermekeik” extra támogatást kaptak!


 

h i r d e t é s