h i r d e t é s


Vonat kontra busz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Vonat kontra busz

2017. október 17. - 15:24

 

Október 24-től gerillavideókra számíthatunk az Esztergom-Budapest vasútvonalon tapasztalható körülényekről.

Már több alkalommal megfordult a fejemben, hogy az Esztergom-Budapest MÁV ill a Volán járatai körüli problémákat a videokamerámmal megörökítsem, hogy az illetékesek tegyenek azért, hogy a kornak megfelelő tömegközlekedéssel lehessen elérni az utazási céljainkat. 
Tehát arra szánom az időmet energiámat és a rendelkezésre álló technikákat, hogy 2017. okt. 24-én az Esztergom-Budapest vasútvonalat bejárva, azon utazva valódi életképet adva a közlekedési helyzetről ahol az utazók a kamerába elmondhatják az eddig tapasztalataikat, észrevételeiket. 
Ehhez kérném a segítségeiteket, hogy melyik járatokon mikor és hol lenne érdemes forgatni. 
Mondjuk reggel kezdenénk az esztergomi állomáson és onnan felszállva utazva Dorogig, Leszállva az ottani állapotokról beszámolva, majd a következő járattal tovább utazva pl: Piliscsabáig. Hasonlóan megszakítva, Pilisvörösvár, ill. Solymár állomásokra gondoltam egészen a Nyugatiig. 
Aztán a délutáni csúcsforgalomban szintén visszafelé hasonlóan. 
Ahol a várakozó ill. az utazók elmondhatják a kamera előtt ...(amit már leírtam).
Ha van olyan aki nem mer a kamera előtt látszani vagy a jelenlegi munkahelyi pozíciója miatt megszólalni akkor az leírhatná egy papírra és az utazás alatt felolvasásra kerülnének a gondolatai.
2017. okt. 26-án meg ugyan ezt a 800-as járaton is elvégezném.
Felvételeket a YouTube videómegosztó oldalon tenném közzé és onnan majd más hírportálok szétkürtölnék a világban.
Ehhez a projektez építő javaslatokat várok ill. olyan segítő személyek jelentkezését akik merik megfogni a mikrofont mások elé tartva illetve ha akad olyan ahol csak írásban lenne kommentelés, azt a helyszínen felolvasná a kamerába.
Hátha ezek a videóriportok segítenek majd javítani az utazási körülményeken. - írja a Valovics László a 10-es út facebook csoportban.h i r d e t é s

betöltés...

;