h i r d e t é s

A Disney+ februári újdonságai

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

A Disney+ februári újdonságai

2023. január 20. - 07:59

A február és Valetin-nap közeledtével számos romantikus film és sorozat elérhető a Disney+-on. 

Természetesen nem csak romantikus tartalmakkal találhatóak a streaming felületen, februárban jön a Fleishman bajban van (Fleishman is in Trouble) című sorozat, amelyben Jesse Eisenberg és Claire Danes egy zűrös váláson áteső manhattani házaspárt alakít. Ráadásul ebben a hónapban új epizódokkal vár “A Nemzet Aranya – A történelem peremén” (National Treasure: Edge of History), a Star Wars: Rossz osztag (Star Wars: The Bad Batch) és a Végtelen égbolt (Big Sky) is!

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic, a Star, valamint az exkluzív Disney+ originals (saját gyártású) sorozatok és filmek streaming felülete.

A filmek és tévésorozatok elérhetősége országonként változhat. Az alábbi adatok a kiadás időpontjában érvényesek.


FLEISHMAN IS IN TROUBLE
DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

premier: Február 22.
A sorozat az első két epizóddal debütál, és hetente érkeznek az újabb részek

A Fleishman bajban van (Fleishman Is In Trouble) a nemrég elvált, 41 éves Toby Fleishman (Jesse Eisenberg) története, aki olyan sikerrel merül el az online társkeresés szép új világában, amilyen sikerre fiatalon, mielőtt az orvosi egyetem vége felé megnősült, csak áhítozhatott. Ám épp az első, szexuális szabadságban fürdőző nyara elején eltűnik a volt felesége, Rachel, és Tobyra marad a 11 éves Hannah és a 9 éves Solly, ráadásul semmit nem tud Rachel hollétéről, vagy hogy tervez-e hazatérni. Miközben a gyereknevelés, a régi barátai, Libby és Seth visszatérése, a kórházban régóta esedékes lehetséges előléptetés - és a Manhattan által tálcán kínált, összes elérhető nő - között egyensúlyozik, rájön, hogy addig nem fogja megtudni, mi történt Rachellel, amíg végre szembe nem néz azzal, mi történt a házasságukkal.

 

FEKETE PÁRDUC 2
BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER

Február 1.
Kizárólag a Disney+-on

Ramonda királynő (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) és a rettegett Dora Milaje (köztük Florence Kasumba) szeretett T’Challa királyuk halála után harcba szállnak, hogy megvédjék nemzetüket az életükbe beavatkozó világhatalmakkal szemben. Miközben a vakandaiak próbálnak megbékélni azzal, hogy új fejezet kezdődik országuk életében, a hősöknek össze kell állniuk Nakiával, a vérebbel (Lupita Nyong’o) és Everett K. Ross-szal (Martin Freeman), hogy új útra terelhessék a Vakandai Királyságot. A Fekete Párduc 2. (Black Panther: Wakanda Forever) forgatókönyvét Ryan Coogler és Joe Robert Cole jegyzi, a rendezői székben pedig Ryan Coogler foglalt helyet. A Marvel stúdió filmjében bemutatkozik Tenoch Huerta Mejía mint Namor, egy rejtett tenger alatti nemzet uralkodója, a főszerepekben pedig Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena és Alex Livinalli látható.

 

A PROUD CSALÁD: KAMASZOK ÉS PANASZOK
THE PROUD FAMILY: LOUDER AND PROUDER
DISNEY+ ORIGINAL SERIES

Február 1.
Minden epizód elérhető

A népszerű sorozat folytatásában, A Proud család: Kamaszok és panaszokban a tizennégy éves Penny Proud és családja mindennapos kalandjait és csetlés-botlásait követhetjük nyomon, sok humorral érzelemmel. A 2020-as évek az anyuka, Trudy számára új karriert hoznak, Oscar, az apuka számára még vadabb álmokat, és Pennynek új kihívásokat, többek közt egy társadalmi kérdésekre érzékeny új szomszéd személyében, aki szerint Penny sokat tanulhat tőle.

Tudtad?

  1. Díjra jelöltek: Disney+- on elérhető „ A Medve” (The Bear) című sorozat, aminek főszereplője Golden Globe-díjat kapott, a sorozatban nyújtott karakter alakításért.
  2. Új dokumentumfilmek: Mutatunk valami újat! Nézd meg a National Geographic dokusorozatait a Disney+-on, például a nagymacskákról szóló India nagymacskáit (Wild Cats of India) vagy az Afrikai macskák - A bátorság birodalmát (African Cats).
  3. Avatar (2009): A nagy sikerű és számos díjat kapott film megtalálható a Disney+-on.

 

Szerelem a Disney+-on!

Február 14-én a Disney+ Valentin-napi gyűjteménnyel készül a szerelmesek vagy épp a szerelemre vágyók számára. Akiknek pedig máris elegük van a rózsaszín ünnepből, azok megnézhetik a női barátságokról, problémás kapcsolatokról és a függetlenségről szóló filmeket és sorozatokat, amelyek tökéletes kikapcsolódást nyújtanak Valentin-napon is!

Romy és Michele - Szőkébe nem üt a mennykő
Romy and Michele's High School Reunion

Elérhető a Disney+-on

Hazudj!
Tell me lies

Minden epizód elérhető

Öreglányok
The Golden Girls

Minden epizód elérhető

Dögölj meg John Tucker
John Tucker Must Die

Elérhető a Disney+-on

Párduclányok
The Cheetah Girls

Elérhető a Disney+-on

Vadon
Wild

Elérhető a Disney+-on

SZINTÉN FEBRUÁRBAN ÉRKEZIK A DISNEY+-RA

A bajkeverő
Bruiser

Február 24-től elérhető

Ellopott fiatalság: Egy szekta karmaiban
Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence

Február 9-től elérhető

Nevezzük szerelemnek
Call It Love

Február 22-től elérhető

Chef vs. Wild
Chef vs. Wild

Február 1-től elérhető

Halál a kampuszban
Death in Dorms

Február 15-től elérhető