h i r d e t é s

A Móra Kiadó januári újdonságai

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A Móra Kiadó januári újdonságai

2023. január 11. - 10:08

Forrás: Móra Könyvkiadó

Kukucskálj, keresgélj! Erdő

Lesd meg az erdei állatokat a 12 kihajtható fül alatt!

Ismerd meg az erdő állatait!
Meglepő felfedezések várnak rád!
Vastag, könnyen kihajtható fülek

Felfedezőkönyv a legkisebbeknek

  • Készségfejlesztés
  • Szövegértés- és szókincsfejlesztés
  • A felfedezés öröme

További információk itt

 

Kukucskálj, keresgélj! Muú!

Lesd meg a tanyasi állatokat a 12 kihajtható fül alatt!

Ismerd meg a tanyasi állatokat!
Meglepő felfedezések várnak rád!
Vastag, könnyen kihajtható fülek

Felfedezőkönyv a legkisebbeknek

  • Készségfejlesztés
  • Szövegértés- és szókincsfejlesztés
  • A felfedezés öröme

További információk itt

 

Sophie és barátai

A kicsik első színes lapozója

Ez a különleges, interaktív lapozókönyv sok közös élménnyel ajándékoz meg kicsiket és nagyokat egyaránt. A könyv olvasása közben megismerkedhetünk a színek és a számok világával, miközben fejlesztjük a kicsik szókincsét is.

További információk itt

 

Sophie - Jó étvágyat!

Első étkezős lapozóm

Ez a különleges, interaktív lapozókönyv sok közös élménnyel ajándékoz meg kicsiket és nagyokat egyaránt. A könyvből megtudhatjuk, miként taníthatjuk meg a kicsiknek játékos módon az alapvető étkezési illemszokásokat vagy hogy hogyan szerettessünk meg velük egy új, addig nem ismert ételt.

További információk itt

 

Sophie - Jó éjszakát!

Első altató lapozóm

Ez a különleges, interaktív lapozókönyv sok közös élménnyel ajándékoz meg kicsiket és nagyokat egyaránt. A könyvből megismerhetjük a fontos esti rítusokat, megtudhatjuk, hogy miként segíthetjük elő a nyugodt éjszakai alvást. Emellett a könyv segít fejleszteni a szókincset, a kidomborodó formák fejlesztik a szenzoros képességeket, a praktikus tanácsok pedig jól hasznosíthatók a hétköznapok során.

További információk itt

 

Jill Murphy: Botcsinálta boszi

Seprűn lovagolni nem is olyan könnyű! Szerényi Mildred a legrosszabb diák Kotkot kisasszony boszorkányakadémiáján. A varázslatai rendre félresikerülnek, de valahogy mindig megússza, hogy kicsapják. Egy nap azonban Ethel, a tanárok kedvence úgy felmérgesíti, hogy meggondolatlanul őt is elvarázsolja, s ezzel halálos ellenséget szerez magának...

A szerző rajzaival megjelent Botcsinálta boszi sorozat 1974-es megjelenése óta töretlen sikernek örvend, a rajongók szerint nagyban inspirálhatta a Harry Potter sorozatot. Jill Murphy 2006-ban elnyerte érte a Guardian Children's Fiction Prize-t.

Olvass bele itt

A sorozatot a NETFLIXEN itt találod

Mildred kalandjai már február végén folytatódnak, a második részről bővebb információkat itt találsz

 

Fekete István: Csí és más elbeszélések

felújított kiadás

A kötetben olvasható hat történet Fekete István novelláinak legjavához tartozik. A lírai hangvételű írások emberszereplői különös, mély kapcsolatban állnak a természettel, sorsuk gyakran összefonódik a közelükben élő állatok - madarak, kutyák, lovak - sorsával.

Ember és állat harmonikus egymás mellett éléséről Fekete István a rá jellemző, magával ragadó stílusban mesél, amelyet jól ismerhetünk hasonló témájú, közkedvelt regényeiből is.

Várható megjelenés: január 16.

 

Christian Caumon – Pierre Ferrari – Cathia de Léone: A hangok csodálatos világa

A hangok birodalmában bánatosan unatkozó Egészkotta királykisasszony egy szép napon megparancsolja udvari varázslójának, hogy teremtsen neki játszópajtásokat. Szolfézsmester tüstént munkához is lát, újabb és újabb játszótársakat alkot, hangjegyeket, szünetjeleket, módosítójeleket. Már csak a játékszabályokat kell kitalálni… – de ez nem is olyan egyszerű feladat!

A hangok csodálatos világában játszódó bájos mese szórakoztató módon nyújt segítséget a zenei alapismeretek elsajátításához.

Várható megjelenés: január 16.