h i r d e t é s

A Nagy Októberi Békemenet!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A Nagy Októberi Békemenet!

2021. július 21. - 09:53

Bűnözők ellen az alkotmányos rend védelme érdekében!

Gáspár András és Bárándy Péter a Klubrádió Megbeszéljük c. műsorában.

A lehallgatási ügy füstje a Pegasus kémszoftver vásárlása körülményeinek és használatának törvényessége. Az ügy lángja az, hogy kiket hallgattak le és miért. Eddig 2 – 3 évvel korábbi lehallgatásokra derült fény. Az eddig feltárt részletek beleillenek az orbáni hatalomgyakorlás gátlástalanságába, de ez nem az első és sajnos nem is az utolsó epizód Orbán és társai "szabadságharcába". Pusztán a lehallgatási botránytól reálisan nem várható elemi erejű társadalmi megmozdulás!

Gáspár a hozzászólásában ezért inkább arra a parázsra figyelmeztet, amit a Kúria és a Bírósági Hivatal elnökei által csiholt szikra keltett életre. Emlékezetes: a közelmúltban, a bírói kar és hivatal két főembere (elnökei) egy ártalmatlannak tűnő szakmai konferencián fellebbentette azt, hogy, egyes bűnözői csoportok az alkotmányos rend elleni szervezkedésbe fogtak, ami ellen az illetékes szerveknek fel kell lépniük. Pontosan emiatt vissza kell térnünk a kémprogramra! Használják-e most a Pegasust? – vagy bármilyen más hasonló, nyilván nem rosszabb minőségű eszközt – amiről Varga Judit Igazságügyi Miniszter természetes egyszerűséggel a Népszavának adott nyilatkoztában egyértelművé tette, hogy van ilyen eszköz és ezzel is védelmezni kell az alkotmányos rendet!

Védelmezni kell az alkotmányos rendet!

Ez lesz a következő időszak Orbán harcba hívó üzenete népe – választói – felé a demokratikus jogállam iránt elkötelezett, ezért szerinte bűnözőkkel szemben! A propagandagépezet már beindult, a ráhangolás egyre nagyobb fokozatba kapcsol, és már folynak az előkészületei a Nagy Októberi Békemenetnek!

Orbán tehát emelni fogja a tétet, zavargásokat akar – provokál – azzal a céllal, hogy bűnösöket és rendet teremthessen!

Két kérdés kiállt válaszért: mit és hogyan kell védelmezni?

Az alkotmányos, vagy az alaptörvényes rendet, és törvényes, vagy törvénytelen eszközökkel?