h i r d e t é s

Ajánlott sorozatok

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ajánlott sorozatok

2023. március 23. - 11:11

Természetesen mindenki ízlése más, de az alábbi sorozatok ajánlottak, mert szórakoztatóak, izgalmasak vagy érdekesek.

  1. Breaking Bad - egy kémikus tanár rákbetegséggel küzd, és úgy dönt, hogy kristály metilamfetamin készít, hogy pénzt keressen az utódai számára.
  2. Game of Thrones - egy fantasy sorozat, amelyben az öt nagy ház küzd a hatalomért a Westeros nevű kontinensen.
  3. Stranger Things - egy sci-fi sorozat, amelyben egy fiatal fiú eltűnik, és a barátai megpróbálják megtalálni őt, miközben furcsa dolgok történnek a kisvárosban.
  4. Narcos - egy sorozat, amely bemutatja a kolumbiai drogkartell történetét, és a DEA (Kábítószer-ellenőrző Hatóság) küzdelmeit az ellenük folytatott harcban.
  5. The Crown - egy történelmi dráma, amely az Egyesült Királyság királyi családjának történetét mutatja be az 1950-es évektől napjainkig.
  6. Black Mirror - egy antológia sorozat, amelyben minden epizód egy önálló történet, de mindegyikben szerepel valamilyen technológiai fejlemény, amelynek hatásai váratlanul és sötéten érintik az emberek életét.
  7. The Handmaid's Tale - egy sci-fi dráma, amely egy totalitárius államban játszódik, ahol a nőket kizárólag szaporításra használják, és egy szolgálólány történetét követi, aki megpróbálja kiszabadítani magát és a szeretteit a rendszerből.
  8. Peaky Blinders - egy történelmi dráma, amely a Shelby család nevű bűnbanda történetét mutatja be a 20. század elején, akit a Birmingham városában élt életében követünk.
  9. Chernobyl - egy történelmi dráma, amely a csernobili atomkatasztrófa történetét meséli el, és bemutatja a reakciók és a helyreállítás nehézségeit.
  10. Mindhunter - egy sorozat, amely a FBI két ügynökének történetét meséli el, akik a sorozatgyilkosok viselkedésének kutatására specializálódnak, hogy jobban megértsék a gyilkosságok motivációit és módszereit.