h i r d e t é s

Bakondi elszólta magát!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Bakondi elszólta magát!

2016. szeptember 17. - 13:06
0 komment

Bakondi sajtótájékoztatón vallotta be, hogy a kormány szándékosan tette ki veszélynek a lakosságot.

A  2016. 09. 16-i M1 híradóban Bakondi György a kormányfő belbiztonsági főtanácsadója a Keleti pályaudvar előtt tartott sajtótájékoztatón kijelentette, hogy  Magyarország nyitott minden olyan segítségnyújtásra, amely valóban menekültekről szól és hangsúlyozta, olyan emberekről van szó, akik nem jelentenek veszélyt, és megfelelő ellenőrzés után léptethetőek be az országba.

Ezek után nagy kérdés, hogy minek van szükség a népszavazásra?

A továbbiakban bevallotta, hogy ezer szám léptek Szerbiából magyar területre olyanok, akiknek a személyazonossága, céljai, identitása “tisztázatlan volt”. Közölte azt is. hogy egy évvel ezelőtt óriási, agresszív, nagyon komoly közbiztonsági veszélyt okozó tömeg táborozott a Keleti pályaudvarnál.

Mindebből egyértelmű, hogy a magyar kormány a migránsok utaztatásával komoly közbiztonsági veszélynek tette ki a magyar lakosságot. Az is világossá válik ebből, ha a kormány betartja az idegenrendészeti jogszabályokat, akkor ellenőrizetlenül, a személyazonosság és az identitás megállapítása nélkül senki sem léphetett volna be Magyarország területére. Kétségtelen, hogy a kormány belpolitikai céljainak elérése érdekében utaztatta össze-vissza Debrecentől Szombathelyig a migránsokat csak azért, hogy a megfelelő hisztériakeltés érdekében migránsokat mutasson a lakosságnak, pánikhelyzetet kreáljon és nem érdekelte közben, hogy milyen veszélynek teszi ki ezzel hazánkat, a lakosságot.

A leggyalázatosabb tette a Fidesznek az, hogy a lakosság szemét kamu népszavazással, gyűlöletkeltő kampánnyal próbálja befogni, miközben a háttérben komoly hasznot húz a migránsok titokban történő betelepítéséből, mert az EU-s pénzek már kifogyóban vannak. A letelepítési kötvény bizniszük is fényes hasznot hoz, hisz eddig egy városnyi bevándorlót telepített be (köztük bűnözőket is) a Fidesz sunyi módon Magyarországra. Az MSZP által elfogott Fideszes belső levél bizonyítja, hogy a Fidesz a kistelepülések polgármestereit riogatja és fenyegeti. Miközben a százmilliárdokat offshore-cégeken keresztül lenyúló Rogán-kötvényekkel betelepített külföldieknek a hírek szerint már állampolgárságot és útlevelet, ezzel együtt magyarországi állandó lakcímet kíván juttatni.

A Fidesz beírta magát ezzel a történelembe, mert ez az első olyan kormánya Magyarországnak, amely pénzért képes eladni saját hazája biztonságát, kapzsisága kielégítése érdekében képes veszélybe sodorni akár egész Európát is.

 

Név és cím a szerkesztőségben