h i r d e t é s

Bangóné a csomagosztásról: A választók nem erre kíváncsiak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Bangóné a csomagosztásról: A választók nem erre kíváncsiak

2021. szeptember 28. - 08:27

Jogi lépéseket helyezett kilátásba a szocialista politikus, amiért csomagosztás miatt bepanaszolták.

Bangóné Borbély Ildikó - Forrás: ATV

Bangóné Borbély Ildikó hétfőn az ATV Start vendége volt, ahol többek között megkérdezték a csomagosztási ügyéről is. Mint ismert: a BENNFENTES nevű lap megszerzett egy hangfelvételt, mely állítása szerint azt bizonyítja, hogy csomagokat osztanak Püspökladányban, ha az előválasztók az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóra és a „megfelelő” miniszterelnök-jelöltre szavaznak, aki nyilván Karácsony Gergely lehet, hisz ő az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

A műsorban a szocialista politikus ezzel kapcsolatban azt mondta: jogi lépéseket fog tenni, mert, mint fogalmazott, senki nem állt még elő bizonyítékkal, hogy „ez meg is történt”. Bangóné „kicsit elkeserítőnek” tartja az ügyet, szerinte ugyanis

A választók nem erre kíváncsiak. Most már arra kíváncsiak, ki lesz az az ember, aki ott fog állni az Orbán-rendszerrel szemben.

A műsorvezető azon kérdésére, hogy akkor volt-e csomagosztás, Bangóné nemmel felelt, de azt is hozzátette: arról, hogy más osztott vagy nem osztott-e csomagot, nem tud nyilatkozni. 

Tóth Csaba

Megkérdezték a politikust a zuglói szocialista jelöltről is. Bangóné szerint az előválasztásnak „nem erről kéne szólnia”, a műsor másik vendége, Soproni Tamás azonban erre úgy felelt: az előválasztás „korrekt verseny”. Soproni szerint az ellenzékiek nem egymás ellenségei.

Néha nem ezt vesszük észre

– szúrta közbe Bangóné. (mandiner.hu)