h i r d e t é s

Bangóné belerúgott Fodor Gáborba és Molnár Gyulába

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Bangóné belerúgott Fodor Gáborba és Molnár Gyulába

2018. május 24. - 10:35

Az MSZP politikusa a HírTV Egyenesen c. műsorában azt mondta, hogy Fodor Gábornak el kellene gondolkodni, hogy van-e még gerince egyáltalán, és hogy folytatnia kell-e a politikai pályafutását, vagy ideje befejezni.

Bangóné Borbély Ildikó, aki majdnem elindult áprilisban Csepelen az országgyűlési választásokon, de aztán mégsem, hanem ellenzéki nyomásra inkább visszalépett a négy éve és most is győztes Együtt-jelölt, azóta az LMP padsoraiban politizáló Szabó Szabolcs javára.

Ismert, Bangóné pártjának korábbi elnöke, Molnár Gyula különalkut kötött Fodor Gáborral, miszerint az MSZP korábbi elnöke arról szerződött saját hatáskörben Fodor Gáborékkal, hogy a szocialisták évente 60 millió forinttal támogatják a Liberálisokat. Bangóné most azt mondta, szerinte a választók már nem kíváncsiak a politikai botrányokra.

Molnár Gyula ellen időközben fegyelmi eljárás is indult, erről a politikus úgy nyilatkozott, ennek a végén akár ki is zárhatják Molnárt a pártból, szerinte amúgy sincs helye a pártban olyan politikusnak, aki kárt okoz nekik.

Erre már senki nem kíváncsi, és nagyon sokat ártott azoknak a liberális értékeknek, amikre ők hivatkoztak, és amit képviselni akartak. És ezt egy ember nem teheti meg, csak azért, mert ő politikai túlélő akar lenni ebben a rendszerben.

(hvg.hu)