h i r d e t é s

"Dezső jobb mint Ferike"

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

"Dezső jobb mint Ferike"

2023. január 20. - 17:28

Kormánypárti értékelést kaptunk a jászberényi időközi választással kapcsolatban, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Forrás: Demokrata

"Elképesztő fölénnyel úgy elverték a kormánypártot ,mint a kétfenekű dobot!Aki Esztergomban él annak ismerős a szitu:egy „mellékhadszintéren”mintegy a hadászatban szokott módon „hadijátékokban”próbálták ki a „modus vivendit”ami itt csodafegyvernek bizonyult. Esztergomban bombameglepetés volt a „technikai koalíció”vagy „szentségtelen szövetség”azaz a a restaurációs erők és az akkor még erős Jobbik összefogása ,igaz itt az egyházon belüli személyi ellentétek is elemi erővel hatottak.Ami ezutám bekövetkezett egy szabályszerű civilizációs összeomlás ,de ami itt a bomba volt még ezután is csak 300 szavazattal verték meg a  „Gyurcsány iroda”favoritját.

Most sokkal közelebb vagyunk a 24-es sorsdöntő tavaszhoz –azaz ha ezt az eredményt hozzák a restaurációs erők a „brüsszeli iszlamisták”letörlika térképről Magyarországot!Ki tudják még egyenesíteni ezt ami itt „elgörbült”vagy megadja magát hazánk a balsorsnak :az iszlamista elözönlésnek.

Jászberényben az a retaurációs bosszúfront győzött ami tavasszal elképesztően fejreállt,úgy is vehetjük hogy a CIA bosszút állt áprilisért!A szokatlanul magas részvétel a bosszúhangulatnak vagy itt is a már bevett „lakcímkártyás csodafegyvernek2köszönhető?Akárhogy is van elemezni kell a helyzetet.

Ami hatott az a válság szorongató hangulata:ebben a kormány küzd de a világhatalmak nem ismernek kegyelmet.A gyenge drótkerítés ami sajnos a „zsidó-keresztény civilizáció déli védvonala”egyre pusztítóbb nyomás alatt áll.A Soros garnitúra elmélete :azaz hogy a pusztító /szerintük/nacionalimust csak a harmadik világbeli milliók elözönlésével lehet legyőzni működik, de úgy hogy a bevándorlók zászlóerdeje /pl:Marokkó/uralja az egyre sápadó Európát!

A „tribalizmus”azaz aza a popperi elmélet hogy a zsidó-keresztény értékrend csak :”tribus idol”törzsi bálvány és így a woke és a gender ugyanolyan érték és az is kell hogy legyen!

A legrosszabb a „thiermondialzáció”,Európa lecsúszása a harmadik világba ami a szemünk előtt zajlik!

Az EU alapokmányából szándékosan kihagyták az európai civilizációt felépítő és az azt megtartó vallási értékrendet és a  fennhangon hangoztatott értelem erejét tették a helyébe!

Lukács György a válasz erre:híres műve a vitatott tartalmú de frappáns műve „Az ész trónfosztása”mert ami Brüsszelben történik az az ész trónfosztása. Itt állunk derékig a nihilizmus áradatában és se Isten se ész!

A világ minden erejét a „medvevadászatba”öli. Oroszországot kiiktatni az emberiség történetéből .ez a szándék és ebbe beletörik Európa/de mindenestől/!Magyarország nem szeretni előre inni a medve bőrére a vérérből inni pedig semmiképp. A sebzett sarokbaszorított medve elindíthatja a rémületes MAD szindrómát azaz a :kölcsönös ,biztos megsemmisítés népiesen az Armageddon várhat ránk. Oroszország letiprása a harmadik világba csekély sikert kínál.

Itthonra:a restaurációs bosszúfront sikere mögött az áll, hogy a Ferike csapatát a CIA leparancsolta a színpadról/hogy a színfalak mögé az holtbiztos/.A DEZSŐ JOBB LETT MINT A FERIKE./dollár/

A soha többé baloldalt kár lihegni mert ezt már a DK megtette,inkább azt nézzük hogy állunk enumeráció/ seregszemle /tekintetében.

A média csapat soha nem volt ilyen bivalyölő erejű:ifj.Lánczy,Jeszenszky,Megadja,Lentulai,Apáti ,a hölgyeknél Kroó Zita,Máthé Zsuzsa,Jurák Kata./ és számtalan kiválóság,ha anno ilyen csapatunk lett volna soha nem jöttek volna vissza régi erők!

Óvatosan,Brüsszel sebzett és dühöng ,nála most semmi nem számít,de nálunk igen Magyarországon sárkányok laknak a magyar anyaföld színe alatt a bátrak okos nemzetet soha nem hátrál!Sur sum corda!"

 

Név és cím a szerkesztőségben