h i r d e t é s

Drágám, add az üzleted!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Drágám, add az üzleted!

2018. május 17. - 19:45

Kulcsár Edina és Wolf András új szerepben.

Kulcsár Edina és Wolf András teljesen új szerepben próbálhatta ki magát. A K&H: üzletet ide! vállalkozásösztönző program keretében ugyanis egy teljes napra céget cseréltek, így a szépségkirálynő fakanalat, a séf pedig sminkecsetet és hajvasalót ragadott. Hogy mit tanultak az egy napos kihívásból és mit üzennek a lehetőségekre nyitott vállalkozóknak? A videóból kiderül.

Ahhoz, hogy egy vállalkozó sikeres legyen és a vállalkozása fejlődni tudjon, néha bizony szükség van a biztonságot jelentő komfortzóna elhagyására. Ezt vallja Kulcsár Edina és Wolf András is, ezért egy teljes napra céget cseréltek a K&H: üzletet ide! vállalkozásösztönző program keretében. A mindig maximalista volt szépségkirálynő a Séf Asztala éttermet vette át, a Séfek Séfe sztárja pedig az EducationKulcsár modell instruktora lett. Mindeközben pedig megmutatták, hogy minden helyzetből lehet tanulni, ha nyitottak vagyunk a fejlődésre és az új dolgokra.

A drágám, add az üzleted videó az alábbi linken érhető el.

Kulcsár Edina karalábéfőzelékből ötös

Habár Edina otthonosan mozog a konyhában, hiszen szívesen lepi meg vőlegényét mindenféle finomsággal, az étteremvezetés egy új kihívás volt számára.

A konyha ellenőrzése, a rendelésfelvétel és a vendégek kiszolgálása mellett András meglepetés feladattal is készült számomra: ha már éttermet vezetek, főzzek is valamit.  Karalábét eddig csak nyersen ettem, amikor formába akartam lendülni, de követve a receptet, jól sikerült a főzelék, és András is megdicsérte a főztömet

 – számolt be élményeiről Kulcsár Edina.

A nap elején egy picit tartottam a rám váró feladatoktól, de az egy csapatként gondolkodó kollégáknak köszönhetően gyorsan felvettem a ritmust és otthonosan mozogtam az étteremben. Ez is jól mutatja, hogy egy vállalkozás gördülékeny üzletmenetében milyen nagy szerepe van a megbízható és szakértő munkatársaknak

 – hangsúlyozta Edina, hogy a nap során mi volt számára a legnagyobb segítség.