h i r d e t é s

Hamarosan érkezik a Willow sorozat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Hamarosan érkezik a Willow sorozat

2022. november 27. - 05:53

A Lucasfilm és az Imagine Entertainment vadonatúj akció-kalandfilm-sorozata 2022. november 30-tól kizárólag a Disney+-on lesz elérhető.

Forrás: Disney Plus

George Lucas közel 35 évvel ezelőtti fantasy-kalandjának vadonatúj folytatása sorozat formájában tér vissza. A történet egy nelwyn faluból származó, feltörekvő varázslóval és egy csecsemővel kezdődött, akinek az a sorsa, hogy a gonosz királynő elpusztításával és a sötét erők elűzésével egyesítse a birodalmakat. A kaland most folytatódik a misztikus lényekkel teli varázslatos világban, kizárólag a Disney+-on.

A Willow című 1988-as filmben a Warwick Davis által játszott, Willow nevű varázsló egy utazásra indul, hogy megvédje a csecsemő Elora Danan császárnőt, és elűzze a gonosz Bavmorda királynőt Andowyne világából. A történet most megjelenő folytatásában, Warwick Davis újra eljátssza Willow Ufgoodot, és egy különc hősökből álló csapat élére áll, hogy megvédje Andowyne-t egy olyan nagy ellenségtől, amelyet eddig elképzelni sem tudtak.

 A „Willow" főszereplői Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk és Joanne Whalley. A produkció vezető producerei: Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard és Samie Kim Falvey. A forgatókönyvírók John Bickerstaff, Hannah Friedman és Jonathan Kasdan. Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat és Max Taylor pedig producerként jeleskednek.

A Lucasfilm és az Imagine Entertainment vadonatúj akció-kalandfilm-sorozatának végleges plakátja és egy 60 másodperces előzetes már elérhető. A George Lucas fantasy-kalandfilmjén alapuló sorozat november 30-án debütál és kizárólag a Disney+-on lesz elérhető.