h i r d e t é s

Három éves lett az Angyali cipők

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Három éves lett az Angyali cipők

2022. január 04. - 16:23

Elérkezett az új esztendő, az Angyali cipők működésének harmadik éve. Szeretnénk picit visszatekinteni az elmúlt évre és megosztani veletek az idei terveinket.

Forrás: Angyali Cipők/Facebook

2021 sok változást és újdonságot hozott az életünkbe. Az első és legfontosabb, hogy sokak kérésére megnyitottuk a felnőtt cipőboltunkat a gyerekbolt közvetlen szomszédságában. Nagy érdeklődéssel és szeretettel fogadtátok az általunk forgalmazott márkákat, amelyek – igazodva az Angyali Cipők filozófiájához – a minőséget, a kényelmet és a szépséget képviselik. Bár a pandémia miatt a megnyitás csendes volt, mégis sokan látogattatok el hozzánk év közben, és sokan viselitek a lábatokon a gyönyörű Legero, Igi&Co és G&T cipőket.

A felnőtt bolt megnyitásával egyidőben Emőke személyében egy új angyalka érkezett hozzánk, aki hozzáállásával, szorgalmával és kedvességével azonnal csapatunk szerves részévé vált. Emő két kisfiú édesanyja, így a gyerekcipők terén maga is nagy tapasztalattal rendelkezik. A felnőtt cipőkbe pedig azonnal beleszeretett és lelkesen teszteli saját lábán az újabb és újabb modelleket.

Az elmúlt év talán legnagyobb kihívását a soha nem tapasztalt áruhiány és a szállítási gondok jelentették. Emiatt folyamatosan újra kellett terveznünk és át kellett alakítanunk a kínálatunkat. Megtanultuk, hogy ebben a piaci helyzetben a legfőbb erény az azonnali alkalmazkodás, így az újragondolt választékkal és árukészlettel biztosítani tudtuk, hogy a tőlünk megszokott színvonalon tudjuk kiszolgálni a vevőinket.

Az év végén a cégünk történetének legnehezebb döntését kellett meghoznunk: Dóri családi okok miatt egy időre visszavonul a boltokból, így vele most egy darabig nem találkozhattok. A háttérből velünk marad az Angyali Cipők iránt érzett szeretete és szaktudása, ami nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk.

Az új esztendő további változásokat hoz. Nagy örömmel és óriási várakozással jelentjük be, hogy az Angyali Cipők tovább bővül: tavasszal megnyitjuk harmadik boltunkat, ezúttal Budán, a Városmajor utcában. Ezen a helyszínen nem csak gyerekcipőket fogunk árulni, hanem útjára indítjuk csodálatos együttműködésünket az Igazgyöngy Alapítvány - Berettyóújfaluval, így az általuk társadalmi vállalkozásban készített Szuno termékek is megtalálhatóak lesznek a polcokon. Hisszük, hogy az alapítvány küldetése és vállalása még magasabbra emeli az Angyali Cipőket, és közösen még többet tudunk tenni a mélyszegénységben élő emberek foglalkoztatásáért, életminőségük javításáért.

A csapatunkat is bővítjük, hamarosan elkezdjük keresni azokat az embereket, akik velünk együtt, közösen építik tovább közösségünket.

Hálásak vagyunk mindenért, ami velünk történik, minden nehézséggel együtt egy csoda ez az utazás az Angyali Cipőkkel.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, és azt is, hogy lehetővé teszitek, hogy növekedjünk, jobbak legyünk! Várunk titeket idén is a boltban vagy a webshopban.

Szeretettel:

Janka, Dóri