h i r d e t é s

Hogy a f*szba lettünk ennyire közönyösek?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Hogy a f*szba lettünk ennyire közönyösek?

2023. március 17. - 14:12

Durva, de költői a kérdés. Tegnap este lezuhant a Puskás Aréna oldaláról egy férfi, a Blikk még videót is kerített a szörnyű balesetről.

A magyar online sajtó nagy része azonnal hangzatos címfaragásba kezdett és mindenki arcába igyekszik tolni, hogy mi történt. Végre megint egy jó szaftos anyag, van sérülés, dráma, tragédia, az olvasói videón kuncogás és két teljesen impotens láthatósági mellényes férfi. És lehet mondani; „milyen szerencsés vagyok, hogy nem velem történt” – a sor tetszőlegesen folytatható.

Az ember megnézi, sajnálja, majd véleményezi és beindul a kórus: „minek ment oda”. Addig, ameddig a társadalom nagy része a fenti mondatot ismételgeti és kuncog, mint a videó készítője, addig a vágyott Európa 2030-ra sem lesz közelebb.

A Blikk megírta azt is, hogy „az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is. A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták és traumatológiai osztályra szállították.”

Ebből arra lehet következtetni, hogy a gigantikus hülyeségét vélhetően túléli a balesetet szenvedő szurkoló.

De sajnos ebből a balesetből mást is ki lehet olvasni. Az első kérdés, hogy a láthatósági mellénybe öltözött biztonságiak mégis mi a francot csináltak? A narancsmellényes felszólítgatott, a sárgamellényes meg csak állt, mint sz*r a fűben.

Ha lett volna annyi lélekjelenlétük, hogy valahogy egymás mellé állva igyekeznek az esést tompítani, akkor ez a véleménycikk sem született volna meg.

Remélem, a két teljesen inkompatens mellényes elgondolkozik azon, hogy tehettek volna valamit… de vélhetően nem fognak, hanem sűrű b*megek közepette hosszú hetekig sztorizgatják majd, hogy mi történt.

Lehet itt majd azzal jönni, hogy "nem vagyok kompetens" meg "mit kellett volna csinálni", azután átfordulni, hogy "ő volt a hülye", "magának csinálta" és, ha tovább rugózol rajta, még jól szájba is verlek. - Ismerős ugye?

Szóval nagyon gázosak vagyunk, baromi okosak és büdös parasztok.

A tragikus videót ide kattintva lehet megnézni.

Címkék: