h i r d e t é s

Két év után az interneten találta meg a kutyusát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Két év után az interneten találta meg a kutyusát

2021. június 30. - 08:03

Szívmelengető történet egy gazdi és kutyusa varázslatos újratalálkozásáról.

Forrás: Yahoo News

Egy Amerikában élő nő, Aisha Nieves 2019-ben örökbe fogadott egy mentett, alig hét hetes pitbull keverék kiskutyust, de sajnos még ugyanabban az évben a Kovunak keresztelt eb, kiszökött, mikor egy teherautó nekiment családi házuk kerítésének, áttörve azt. Aisha hiába kereste és plakátolta ki a környéken kedvence fotóját, nem akadtak a nyomára.

Kovut egy helyi állatvédő szervezet találta meg az utcán. Testét bolhák borították, szőre foltokban kihullott egy bőrbetegségtől és gyulladásban volt a szervezete. Több hetes orvosi kezelés után, a kutya teljesen felépült és új befogadó gazdikhoz került. 2021-ben azonban az új család kénytelen volt visszavinni Kovut a menhelyre anyagi gondjaik miatt.

Szinte ezzel egy időben, Aisha két évvel Kovu elvesztése után, úgy döntött, örökbe fogad egy másik kutyát, ezért felment az állatvédő szervezet honlapjára, ahol rászűrt a bull típusú otthonkereső ebekre. Ekkor látta meg Kovut a sok másik kutya mellett – írja a People.

"Megláttam a fotóját és egy pillanatra elállt a lélegzetem. Tudtam, hogy ő az! Az én kiskutyám!"

Aisha rögtön jelzett a menhely számára és pár napon belül mehetett is a két éve elveszett kedvencéért. A mesébe illő találkozásról videó is készült, amiről a helyi televíziós csatorna riportot készített. A felvételen látszik, hogy Kovu azonnal megismerte gazdáját és hatalmas ölelések és puszik keretében köszöntötte rég nem látott anyukáját. (hirado.hu)