h i r d e t é s

Kidobták az étteremből, mert zsidó

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kidobták az étteremből, mert zsidó

2017. január 01. - 08:12
5 komment

"Zsidózva dobtak ki ebből az étteremből" - írja a Gulyás László a Facebook-on.

Egy felbőszült magyar-érzelmű, akit nem zavar, hogy antiszemita, sőt! Még büszke is rá.

Az év utolsó napja, Budapest - ehhez nem nagyon tudunk mit hozzáfűzni...

5 komment

Elisa képe

És az az abszurd számomra, hogy el kell ismernem, hogy ez a szemüveges ember, aki itt "zsidózik" még valahol tisztességes is, hiszen nyíltan vállalja, hogy ő egy ilyen ember, míg a hatalom álarc mögé bújva, allattomosan kirekeszti a magyar zsidó, vagy zsidónak vélt honfitársait és nyilván ez ad lovat az ilyen "IQ lájtos" figurák alá. Végtelenül szomorú. (Egyre jobban kedvelem Gulyás Mártont - akár zsidó akár nem. Kit érdekel...)
Posta Imre képe

Slusszpoén: Torockai is zsidó...és ahogy elmondja a szemügés "műmagyar" az ő anyja is zsidó és persze a "kidobott" is zsidó. Gyerekek, van még ebben a "honban" magyar, amelynek nem az anyja, vagy apja zsidó, cigány és közben habzó szájjal magyarkodik? Nagyon kell már az a takarítás, de mocskosul! Hányadék ez "népség", amit szemétként összefútt a holokoszt-szellő. A jobbik, hvim...és szegedi kanna forog a kipájában. Zsidózni? Minek? Csukott szemmel is látható, hogy a "liberális" is zsidó és a "nemzeti" is zsidó. Egykutya-fattya ez mind. A megoldás is
alengyel képe

Újságírás elégtelen. Civil hetes, üljön le. Három mondatot írtak le a más által készített videóhoz, ebből az egyik az volt, hogy ehhez nem tudnak mit hozzáfűzni, a másik egy idézet valakinek a Facebook oldaláról, akit ők "Gulyás László"-nak neveznek. Gulyás Mártonra gondolnak, a videó pedig nem az ő facebook oldalán jelent meg, hanem a Slejm, a torkon ragadt politika c. csatorna oldalán. Ugyan fussatok már neki még egyszer.
h i r d e t é s

h i r d e t é s

h i r d e t é s

;