h i r d e t é s

Kikapcsolódás és ünneplés: testi és lelki feltöltődés szilveszterre is

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kikapcsolódás és ünneplés: testi és lelki feltöltődés szilveszterre is

2021. december 02. - 15:29

Hivatalosan is magunk mögött tudhatjuk az őszt, így elérkeztünk az év utolsó hónapjához, decemberhez. Lélekben talán már készülünk az ünnepi felhajtásra, de sok esetben még nincsenek konkrét elképzelések többek közt arra, hogy december 31-ét hol, hogyan és kikkel töltsük. Azok számára, akik a csendes és nyugodt szilveszteri kikapcsolódás mellett teszik le a voksukat, ajánljuk egy wellness hotel kényelmében köszönteni az újévet.

Wellness télen-nyáron, avagy wellness fürdő Budapest szívében

Magyarországot gyakran tekintik gyógyfürdő nagyhatalomnak, ugyanis a rengeteg vidéki fürdő mellet van wellness Budapest városában is szép számmal. Így nem meglepő, hogy a magyar wellness fürdők mindegyike telt házzal üzemel egész évben. Viszont nem mindenkinek fordul meg a fejében, hogy december utolsó napjait is gyógyvízben töltse. Miért ne lehetne opció a szilveszteri wellness?

Kikapcsolódás a köbön

Wellness hotelek és wellness szállodák tömkelege kínálja szilveszteri programok egész sorát azoknak, akik inkább kerülnék a nagyobb tömeget és a felhajtást. Bár egyesek azt gondolhatják, hogy egy wellness hotel kizárólag gyógyvizes kikapcsolódást és más rekreációs lehetőségeket biztosít, ám ennél jóval sokszínűbb az ilyen szilveszteri wellness szállások kínálata. A szilveszterhez hasonló jeles alkalmakkor rengeteg program várja a vendégeket a gasztronómiai élményektől kezdve, egészen a kulturális eseményekig.

Párosan szép az élet!

Egy wellness szálloda nem csak az idősebbeknek jelent szórakozást és kikapcsolódást, hanem a fiatalabbaknak is, így ha a gyerekekkel szeretné tölteni a szilvesztert, családi szilveszteri programok várnak mindenkit. Ugyancsak remek alternatíva ez a fiatal párok számára, akik az éves bulizást nyugodt körülmények közt szeretnék levezetni. Kisebb baráti társaságokat is szeretettel fogadják a szálláshelyek, akik gyakran külföldről érkező látogatók, így minden bizonnyal szívesen tapasztalják majd meg a magyar fürdők csodáját. Angol nyelvű portálok segítségével, mint a budapestnewyear.com, ők is naprakész információval rendelkezhetnek a szilveszteri programokról.