h i r d e t é s

Kimondták Kapócs Zsóka és Habony válását

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Kimondták Kapócs Zsóka és Habony válását

2015. május 13. - 08:42
0 komment

Egyévnyi házasság végére került pont tegnap.

Kapócs Zsóka és Habony Árpád rövid, ám annál viharosabb kapcsolata fejeződött be tegnap a bíróságon - írja a Blikk. A lap olvasóriportere szerint a pár még most is jóban van egymással.

"A bírósági folyosón ültünk, amikor megláttuk Zsókát és Habonyt. A színésznő egy gyönyörű világos szoknyát és tűsarkút, a volt párja pedig egy elegáns szürke öltönyt viselt. Látszott, hogy még mindig fontosak egymásnak, mert nagyon meghitten beszélgettek az egyik padon. Ha nem olvastam volna korábban, hogy szakítottak, s mindkettejüknek új párja van, akkor azt gondoltam volna, hogy még mindig együtt vannak. Annyira kedvesek és figyelmesek voltak egymással" - mondta el az olvasó a lapnak, akiknek egy bírósági informátor is megerősítette, hivatalosan is szakított egymással Kapócs és Habony.

Kapócs Zsóka tavaly áprilisban ment hozzá a miniszterelnök főtanácsadójához, majd villámgyorsan be is jelentette, hogy elválnak.

 

hir24.hu (Címlap: Forrás: Habony Árpádot a miniszterelnök jobbkezeként emlegetik / Fotó: MTI és Kapócs Zsóka a hírek szerint visszamondta a szerepeit, és külföldi életre készül / Fotó: Tumbász Hédi)

Posted by SEJT on 2015. május 12.