h i r d e t é s

Kocsis "megsértett családapaként" alpáriskodott a Facebookon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kocsis "megsértett családapaként" alpáriskodott a Facebookon

2016. július 09. - 13:16
0 komment

A KDNP-s Hollik István szerint egyébként se történt volna ilyen, ha Ungár Klára nem sértette volna meg a Fidesz kommunikációs igazgatóját - írja a HVG.hu.

Forrás: Facebook via HVG.hu

Hollik Istvánt, a KDNP országgyűlési képviselőjét egy más témában tartott sajtótájékoztatón kérdezték meg arról, hogy Kocsis Máté VIII. kerületi fideszes polgármestert, a párt budapesti elnökét, az előző ciklusban országgyűlési képviselőjét "homofób" Facebook-bejegyzése után is alkalmasnak tartják-e kommunikációs vezetőnek.

A képviselő erre annyit mondott: a bejegyzés egy magánemberé, megsértett családapáé, és ha Ungár Klára nem sértette volna meg, nem került volna sor erre méltatlan színvonalú vitára.

A Fidesz kommunikációs igazgatója először egy Facebook-bejegyzésben homokosnak nevezte Ungár Klára ügyvédjét, akivel szemben pert vesztett, és ócska, kurucinfó-színvonalú élcelődésbe kezdett a leszbikus Ungár nevével.

Kocsis nyilván úgy gondolta, hogy ha korábban Ungár melegnek nevezhette őt, és a bíróság ezért nem marasztalta el a politikusnőt, akkor ő is bátran homokosnak nevezhet másokat. A bejegyzése egyébként lekerült a Facebookról, amit az oldalát szerkesztő munkatársa a Facebook-adminra próbál kenni.

hvg.hu