h i r d e t é s

Kovács László, aki hiúságból, rosszindulatból bármikor és bárhol belerúg az MSZP-be!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Kovács László, aki hiúságból, rosszindulatból bármikor és bárhol belerúg az MSZP-be!

2018. május 01. - 07:02

Szánalmas!

Forrás: alfahir.hu

Mérhetetlenül feldühített az a viselkedés, amelyet Kovács László tanúsított a választási kampányban, azonban a leggyalázatosabb éppen az volt, hogy az EU biztosi karrierjének lezárása után, már a Magyar Időkben is képes szidalmazni azt a pártot, amely a rendszerváltás utáni létét biztosította.

A pártvezetés alkalmatlanságáról beszél a választás kapcsán, miközben ő volt az EU tagságunk óta az egyetlen jelölt akiről kiderült, hogy alkalmatlan arra, hogy az energetikáért felelős biztos legyen, olyan szinten múlta alul a követelményeket, hogy a totális bukást elkerülendő, kitalálták számára az adóügyi biztosságot.

Kovácsot még 2004 augusztus elején, másfél héttel bukása előtt Medgyessy Péter jelölte a bizottságba. Barroso bizottsági elnök az energetikát adta eredetileg Kovácsnak, sok kreatív feladat várt az ezzel foglalkozó biztosra, esetenként még világpolitikai jelentőségűek is. Kovács azonban nem kapta meg a neki ígért állást. Nagyon csúnyán szétszedték az Európai Parlament energetikai bizottságának meghallgatásán. A néppártiak a múltját, a zöldek a hozzáértését kezdték ki.

Hazánk volt külügyminisztere, az MSZP volt elnöke, valós megméretésen megbukott és nevetségessé tette magát, nemzetközi területen.

Vezetésével bukta el Gy. Németh Erzsébet a főpolgármesterséget 2002-ben, a jelölt harmadik lett, majd a 2004-s EU választást, amibe belebukott, mint pártelnök.

Most jön és kritizál, nem érdekli mi a következmény, nem érdekli, hogy rombol, nem érdekli, hogy a belső szolidaritás az egy szervezet minőségi mércéje, nem érdekli, hogy erre nincs morális alapja, csak a hiúsága érdekli, a bizonyítási kényszer, hogy Ő még létezik.

Igen ő még létezik, ugyan abban a minőségben, mint Szűrös Mátyás, Pozsgai Imre, Szili Katalin, ő is belépett az eszme és a párt árulói közé.

Még mielőtt bárki azt mondaná, hogy neki köszönhető a 2002-s győzelem, ki kell ábrándítanom, mert hatalmas erők kellettek ahhoz, hogy megértse, nem az ő jelöltsége a fontos, hanem a párt győzelme.

Az MSZP kifizette! Külügyminiszter lett, majd EU biztos, Az ex-biztosok leköszönésük után még három évig korábbi bérük 40-65 százalékát kapják lelépési díjként. A támogatás szabályai szerint az ellátmány legfeljebb három évig folyósítható, a szolgálati idő függvényében ennek összege a biztosi alapilletmény (20.278 euró/hó) 40-65 százaléka. 

Kovács Lászlót biztosként és ex biztosként, nemzetközi szerepléshez és közel 3 000 000 Euró jövedelemhez jutatta az MSZP, ezek szerint nem volt elég!