h i r d e t é s

Megint esik a hó

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Megint esik a hó

2015. február 04. - 10:50
0 komment

Az Időkép szerint az ország északkeleti részén elkezdett esni a hó szerdán reggel.

Jelenleg Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyes területein havazik. Máshol többnyire erősen felhős vagy borult az ég. Nyugaton, északnyugaton lehet még hó, az ország középső és déli tájain inkább havas eső, eső valószínű. A hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul.

Balassagyarmat, Eger és Kisvárda környékén, az M3-as autópálya Kál és Polgár közötti szakaszán szállingózik a hó. Az autópályák, a fő- és mellékutak többnyire vizesek, de Emőd és Nyékládháza környékén hókásás, latyakos, csúszós szakaszok is előfordulnak, írja az Útinform.

A folytatás

Csütörtökön eleinte helyenként, majd délnyugat felől egyre többfelé számíthatunk csapadékra. Nyugaton és északon hó, másutt inkább havas eső, eső eshet, reggel délnyugaton ónos eső is lehet. A minimumok -8, +1, a maximumok -2, +5 fok között alakulnak.

Pénteken nyugat felől egyre többfelé válthat át az eső, havas eső havazásba, többfelé jelentős mennyiségű csapadék várható. Reggel nyugaton, délnyugaton ónos eső sem kizárt. A többfelé viharos szélben nappal 0, +5 fok várható.

 

index.hu

{flike}