h i r d e t é s

Mit kínálnak a pártok az interneten?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mit kínálnak a pártok az interneten?

2023. május 14. - 08:55

Most nem elméleti dolgokra kell gondolni, hanem kézzelfoghatóakra, olyanokra, amiért pénzt is kérnek.

Első körben nézzük azokat a pártokat, akiknek nincs, vagy jelenleg nem elérhető a webáruházuk. A Fidesz webshopja helyett csak és kizárólag békepárti propaganda olvasható.

A Jobbik websopján a következőket lehet olvasni:

A domain átirányítás sikeresen megtörtént. Kérjük, utolsó lépésként a webáruházad admin felületén a Beállítások/Webshop beállítások/Domain átirányítás menüpontban állítsd be a domaint.

Az MSZP-nek ilyene nincs, ahogy a Párbeszédnek sem találtuk meg a webáruházát, de úgy néz ki, hogy jelenleg az LMP sem üzemeltet ilyet.

Akiknek van

A cikk írásakor három pártnak van működő webáruháza. A Momentum, a DK és a Mi Hazánk termékkínálatában nagy a hasonlóság, gyakorlatilag ugyanazt árulják, csak színben és feliratban van eltérés és nem utolsó sorban az árakban.

A legdrágábban pártos ruházathoz a Mi Hazánknál juthatunk, náluk a pólók 4500 forinttól indulnak, ennyi pénzért a Momentumnál már majdnem vásárolhatunk egy lila kapucnis pulóvert. Velük szemben a DK valóban sokakra gondol, mert 4500 forintért vásárolhatunk Dobrev Klárás pólót és simán kijön még mellé Gyurcsány Ferenc Útközben című könyve is és még egy doboz gyufa is belefér.

Címkék: