h i r d e t é s

Nem lehet boldog a Karácsony, ha nincs elég ennivaló!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Nem lehet boldog a Karácsony, ha nincs elég ennivaló!

2021. december 23. - 05:47

Márpedig vannak családok, amelyek szorult anyagi helyzetük miatt még az alapvető élelmiszerek beszerzésével is küzdenek. Ilyen esetben az ünnepi időszak a legkritikusabb, hisz a szülő nem akarja, hogy a gyermekei bármiben is hiányt szenvedjenek.

Pont ezért szerveznek gyűjtést, és szállítanak még a szokásosnál is több adományt Karácsony közeledtével a szcientológia önkéntes lelkészek a rászorulóknak. A szcientológusok egyébként is heti rendszerességgel adományoznak, de most az ünnepek közeledtével még sűrűbben támogatják a szorult helyzetben lévőket. Nemrég 96 mélyszegénységben élő családnak juttattak el és osztottak ki tartósélelmiszer-csomagokat egy borsodi községben, pár napja egy budapesti mentőscsapatot támogattak egy rakomány maszkkal és gumikesztyűvel, majd az Újpalotai Nagycsaládosok Egyesületén keresztül 1080 db tojással segítettek szegény sorban élő nagycsaládosoknak hozzájárulni az ünnepi sütés-főzéshez. Nekik ruhákat, cipőket, babaágyneműt, tusfürdőket, tisztítószereket és játékokat is vittek adományba.

Mindeközben advent utolsó vasárnapján a nyíregyházi szcientológusok egy ottani szeretetszolgálaton keresztül nevelőszülőknek és ideiglenes otthonban élő rászoruló családoknak vittek élelmiszer-adományt, mely olyan alapanyagokat tartalmaz, melyek az ünnepi menühöz szükségesek, úgy mint: rizs, tészta, cukor, dió, liszt, puding, panírmorzsa, olaj, fűszerek és hús. A gyermekeknek pedig csokoládét, cukorkát és szaloncukrot ajándékoztak, és mindezt megtoldották a kicsiknek játékokkal és színes ceruzákkal.

Egy kis összefogással el lehet érni, hogy minden gyereknek boldog legyen a Karácsonya.