h i r d e t é s

Ellenőr gáncsolhatott el egy bliccelő lányt a Keletinél

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ellenőr gáncsolhatott el egy bliccelő lányt a Keletinél

2016. május 26. - 08:46
0 komment

A lánynak nem volt se jegye, se bérlete, próbált meglógni - írja a 24.hu.

A lány (háttal) a kövezetre zuhant a Keleti pályaudvar megállójánál - Forrás: borsonline.hu

Előbb megrángatott, majd kigáncsolt egy jegy nélkül utazó diáklányt egy BKK-ellenőr a Keleti pályaudvarnál, a metróban múlt pénteken – állítja az eset egyik szemtanúja.  “Egy húsz év körüli, törékeny lánnyal szemben intézkedtek az ellenőrök. A lány végül igyekezett kitérni a meglett BKK-sok elől és elmenni, mire egyikük kitette a lábát a lány elé. Megdöbbenve figyeltem, ahogy a térdére esik a kemény márványlapon, feje pár centire volt egy masszív oszloptól. Gáncsoló ellenőrünk rám pillantva rögtön a bokájához kapott eljátszva, hogy a lány megrúgta” – mondta a Borsnak.

A lap beszélt az érintett utassal is. “Nem volt nálam készpénz, de nagyon siettem, így nem vettem jegyet. A Déli pályaudvarnál szálltam fel, ott nem ellenőriztek. A Keletinél viszont a mozgólépcsőnél állt több ellenőr is. Mondtam az egyiküknek, hogy sajnos sem jegyem, sem bérletem nincs. A személyimet kérték, de nem akartam, hogy megbüntessenek. Az egyik ellenőr elkezdett rángatni, mire kiabáltam, hogy ne csinálja. Elengedett és mondta, hogy ő nem ért hozzám csak elém állt. Ekkor döntöttem úgy, hogy megpróbálom kikerülni. Nem tudom, hogy kigáncsolt vagy megrúgott, de azt éreztem, hogy kicsúszik a lábam alól a talaj és esek egy hatalmasat. Fájt a jobb kezem, amire estem, és nem tudtam lábra állni. Elkezdtem sírni, mire ő kamuból megfogta a lábát, mintha neki is fájna” – állítja. Azt mondta,em büntették meg ugyan, de bocsánatot sem kértek tőle.

Az érintett ellenőr egyébként azonnal jelentette telefonon a feletteseinek az incidenst.

Az ügyet vizsgálja a Budapesti Közlekedési Központ, visszanézik a kamerafelvételeket is. Közölték, amennyiben az ellenőr valóban szándékosan gáncsolta el az utast, akkor viselkedése természetesen elfogadhatatlan.

 

24.hu