h i r d e t é s

Több mint 3,2 milliárd forintnyi SZÉP kártyás feltöltés pihen a dolgozók helyett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Több mint 3,2 milliárd forintnyi SZÉP kártyás feltöltés pihen a dolgozók helyett

2017. március 25. - 08:28

Összesen 3,2 milliárd forintnyi 2015-ös, idén lejáró feltöltést kellene felhasználniuk az OTP Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) birtokosainak - írja a Profitline.

A felhasználásra még bő két hónap áll a rendelkezésükre.

Az OTP Bank felhívja a kártyabirtokosok figyelmét az egyenlegek ellenőrzésére. Ne várjanak az utolsó pillanatig az elköltéssel, használják fel a juttatásaikat már most.

A jelenleg hatályos törvényi szabályozás értelmében a Széchenyi Pihenőkártyákra utalt juttatások érvényessége a feltöltést követő második év május 31-én lejár. Idén ez a 2015-ös juttatásokat fogja érinteni. Jelenleg mintegy 3,2 milliárd forintnyi juttatás pihen az érintett kártyabirtokosok egyenlegén. Számukra még 10 hét áll rendelkezésre, hogy az OTP SZÉP kártya mintegy 30 000 elfogadóhelyén felhasználják a két évvel ezelőtt kapott juttatásaikat.

A májusi határidőt követően ezek az összegek lejárnak és a kártyabirtokos számára nem lesznek elérhetőek.

Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP Bank Cafeteria üzletágvezetője arra biztatja a kártyabirtokosokat, hogy regisztrálják kártyájukat a kibocsátó honlapján, a www.otpportalok.hu oldalon.

„Mi igazolja az OTP SZÉP kártya népszerűségét? Elsősorban az, hogy a 2015. évi juttatások 95,5 százalékát már felhasználták a kártyabirtokosok. Akik szeretnék pontosan tudni számlaegyenlegüket, arra biztatjuk, hogy regisztrálják kártyájukat honlapunkon. Továbbá az előlegfizetési lehetőségnek köszönhetően a közelgő húsvét és tavaszi szünet pihenését is kifizethetik kártyájukkal, hogy a legtöbbet hozzák ki a két éve kapott juttatásaikból.”

Az OTP Bank arra számít, hogy a húsvéti hosszúhétvége alatt csökkenni fog a lejáró egyenlegek összege, hiszen a költési adatok is folyamatosan azt mutatják, hogy a SZÉP kártya a családi pihenések egyik nélkülözhetetlen eszközévé vált.

 

profitline.hu