h i r d e t é s

Orbánék letettek a támogatásokról szóló megállapodásról, és már elkezdték az uszítást az EU ellen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Orbánék letettek a támogatásokról szóló megállapodásról, és már elkezdték az uszítást az EU ellen

2022. augusztus 19. - 09:45

Hát csoda, hogy ismét 400 forint fölött jár az euró?

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

„Ha esetleg valaki azt hinné, hogy csak anyagi bajaink vannak (infláció, rezsi, forint), hát téved. Mindeközben férj és feleség osztozik egymással magas bírósági pozíciókon, hogy a szakmai testület véleményére fütyülve olyan bírót (a feleséget) nevezzenek ki a Fővárosi Ítélőtábla választási, személyiségjogi és egyéb ügyekben döntő kollégiumának élére, aki az elvárások szerint majd »megbízható« bíróra szignálhatja ki a kormány számára kényes ügyeket. Ha valakinek nem tetszik, forduljon a Kúriához. Amelyet a férj elnököl. Ki van ez találva, kérem.

Az a Nyugat- és Európa-ellenes hadüzenet viszont, amit Kövér előadott a »türk és hun tudatú népek« rendezvényén, a Kurultájon a Nyugat »szellemi bérgyilkosairól«, az vagy nagyon nincs kitalálva épp az uniós pénzekről folyó tárgyalások idején, vagy ennél rosszabb a helyzet. Ez esetben Orbánék már letettek a támogatásokról szóló megállapodásról, és már előre uszítanak az egyre gyakrabban megköpködött EU ellen.

Hát csoda, hogy ismét 400 forint fölött jár az euró? A piac kezdi beárazni, hogy talán nem is jön pénz kihúzni a költségvetést (és minket) a slamasztikából. Vagyis anyagi bajaink nagyon is összefüggenek demokratikus bajainkkal.” (Lendvai Ildikó)/mandiner.hu