h i r d e t é s

Puzsér Róbert, az örök kritikus

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam
a- a+

Puzsér Róbert, az örök kritikus

2021. október 25. - 10:55

Puzsér Róbert elmúlt éveit közel sem lehet nyugodtnak nevezni, elindult a budapesti főpolgármester választáson, ám éles kritikái miatt többször a bíróságon találta magát.

Puzsér Róbert - Forrás: Puzsér Róbert Facebook oldala

Indulatos személyiségét 2012-ben a Csillag Születikben ismerhette meg az egész ország.

Éles kritikái miatt pedig többször bajba került, a magyar celebvilág több megosztó személyiségéről is fogalmazott meg kemény szavakat. Berki Krisztiánnal jelenleg is tart bírósági ügye, ám ezelőtt Hajdú Péterrel is évekig perben állt, ráadásul még Havas Henrikkel is összerúgta a port.

Hajdú Péterrel évekig perben állt

Puzsér Róbert és Hajdú Péter között évekig fojt a vita, 2013-as bejegyzéseiben Puzsér ugyanis többek közt takonygerincűnek, pszichopatának és szarkupacnak nevezte a műsorvezetőt. Az elsőfokú döntés szerint Puzsér Róbert egy év próbára bocsátást és némi kártérítésre való kötelezettséget kapott. Ám a tárgyalóteremben a blogger annyira kiakadt, hogy kis híján elsírta magát az ítész előtt. Majd kevés sikerrel, a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon is bűnösnek mondta ki.

2017-ben Hajdú újra per nyert, akkor kimondták, hogy a jelzők negatív hatással voltak a megítélésre, valamint anyagi kárt is okoztak a tévésnek. Puzsér számára akkor 15 nap állt rendelkezésre, hogy a közösségi oldalán közölje a rendelet vonatkozó részét, valamint bocsánatot kérjen a felperestől, ezen felül 250 ezer forintot is fizetnie kellett Hajdúnak.

Havassal is összerúgta a port

Hajdú Péterrel való pere miatt Havas Henrikkel is meggyűlt a baja a kritikusnak. Havas ugyanis arra a hírre, hogy a két fél perben áll így nyilatkozott 2015-ben:Nagy f..z ez a Puzsér. Mostanáig hét pere van Hajdúval, és ez éppen hét alkalom arra, hogy Peti fotóztassa magát

Puzsérnak azonban több sem kellett, Facebook-oldalán a következőképpen reagált Havas kendőzetlen szavaira:

Kevés visszataszítóbb figurát rejt a hazai média pöcegödre, mint a magát Tanár úrnak hívató pöffeszkedő szégyentelenséget. Havas Henrik megjárta már a politika és a bulvár valamennyi förtelmes zugát a Pártkeltétől a Heti hetesen át az ATV-ig, Horn Gyula kormányától Kelemen Anna ku...válkodásán át Fekete Pákó csoki...aszáig (...)

Berki Krisztiánt bűnözőnek titulálta

Puzsér a megosztó Berki Krisztiánt sem kímélte Facebook-oldalán. Bejegyzéseiben azzal vádolta meg Berkit, hogy kábítószerekkel él. A pohár azonban akkor telt be végleg Berkinél, amikor a kritikus egy hatperces videójában, amelyet Hat bűnöző egy személyben címmel látott el, olyan jelzőkkel illette ellenfelét, mint „bűnöző” vagy „ragacsos moslék”, sőt, Berki kislányáról is szót ejtett. Az izomceleb a történtek után rágalmazásért, becsületsértésért jelentette fel Puzsért.

A felek már többször találkoztak a tárgyalóteremben, legutóbb februárban csaptak össze, Berki akkor továbbra is eltökélte magát ahhoz, amit másfél éve ígért: rágalmazásért börtönbe juttatja a kritikust.

Vasvári Vivient is számon kérte

2021 tavaszán Vasvári Vivienbe szállt bele, akit többek között, plasztikai műtétei, szexizős fotói, valamint Palvin Barbaráról alkotott véleménye miatt is számonkért hosszabb írásában.

A szilikonnal kitömött emberi státuszszimbólum mélyen fel van háborodva, és emberi méltóságában van megsértve, amiért nem lelkendezek afelett, hogy plasztikai operációi révén olyan csíramentesen steril külsőt sikerült öltenie, mintha egy kínai üzem futószalagja fröccsöntötte volna- kezdte bejegyzését Puzsér Róbert

Majd írásában az is olvasható, hogy a Feleségek Luxuskivitel egykori sztárjának a pénzes proli veretésen, a tenyérbemászó arcoskodáson meg a szüntelen és indokolatlan szexiskedésen kívül semmilyen jellegzetessége nincs.

Ez a banya kizárólag az agyonretusált fotóival és az implantátumokkal feltöltött testével van jelen a nyilvánosságban – mit szabadna szóvá tennem? A soha el nem énekelt slágerét? A soha meg nem írt könyvét? A soha meg nem mentett bébifókákat?- folytatta a kemény szavait Puzsér bejegyzésében

Tóth Gabi és Schobert Norbi botrányait sem hagyta szó nélkül

Ki ne emlékezne Schobert Norbert megbotránkoztató megnyilvánulására, amikor azt állította, hogy a nők akkor rontják el a házasságukat, amikor szülés után nem fogynak le. A magyar celebvilágból szinte mindenki reagált a fitneszguru szavaira, természetesen Puzsér Róbert sem maradt csendben.

Schobertnek ez a húzása közel sem volt olyan ártalmas, mint amikor citromlével akart rákot gyógyítani, és közel sem volt olyan ízléstelen, mint amikor abból gyártott promóciót, hogy miként tért vissza 'a halál torkából'. Schobert mindig is ugyanez a kártékony sarlatán volt, aki évtizedek óta ugyanezzel a tudománytalan szénhidrátterrorral frusztrál agyon minden nőt és férfit, aki csak a közelébe kerül, hogy rájuk sózza a mocsok termékeit. Schobert Norbert velejéig soviniszta, fitnessfasiszta szélhámos – minden magyar ismeri őt. Mi változott? Mi történt most?-olvasható a kritika Puzsér Facebook-oldalán

Ennek az egész összeállításnak pedig az az apropója, hogy a publicista, kritikus, televíziós, közéleti személyiség, aki október 24-én, azaz vasárnap ünnepeltei 47. születésnapját. (Blikk)