h i r d e t é s

Soros, vazze! Ne magyarelleneskedj má...

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Soros, vazze! Ne magyarelleneskedj má...

2016. július 01. - 14:52
0 komment

Forrás: HVG.hu

Sorosnak már megint terve van, pedig a Fidesz nem kérte meg rá! Ahogy mindenki sejthette, terve magyarellenes: erről maga Lázár János mindenminiszter tájékoztatta a médiát – márpedig Lázár János becses, derék egy férfiú.

Nem vitás, hogy a szervezet többi fontos tagja is becses, derék ember – történelmileg úgy alakult, hogy túlnyomó többségük férfiú. De valami hiányzik belőlük, ami Lázárban megvan: a kritika iránti érzék.

Mert Lázár néha a „kormány” döntéseit is bírálja; olykor meg le-levált embereket, mint most L. Simon Lászlót. Ez nagyon becses, derék tulajdonság, csak azért aggódom, túlzásba ne vigye: bírálja, váltsa le társaságának fontos embereit, hadd tudja meg mindenki: igazából csak aszervezet fontos. Bíráljon döntéseket is: tényleg, milyen perverz dolog az állami tisztviselőket szabadnappal jutalmazni! Küzdött e perverzió ellen, küzdött, de egyelőre nem nyert: úgy járt, mint malac a jégen. Sajnos, nincs az az egészséges szervezet, amely ebben-abban ne volna hajlamos holmi perverzióra. De csak tizedrendű dolgokban: a közpénzek fölhasználásában például nyomát sem lelni semmilyen perverziónak!

Szóval, bírálja csak, ami bírálatra méltó és engedélyezett – de arra nagyon figyeljen, nehogy az önbírálat undok bűnébe essék! Le ne váltsa magát – mi is lenne szegény hazánkkal nélküle: maga Orbán is – pedig a Történelem Urának Kiválasztottja! – Lázár nélkül csupán félkarú Keresztapa..!

Figyelni kell tehát arra, amit a mindenminiszter mond. Fejezzék már abba a brüsszeliták gyurcsányista bérencei például a Liget-projekt elleni mesterkedéseiket! Hiszen „az elmúlt három évben minden érvet és ellenérvet meghallgatott a kormány ezzel kapcsolatban”. Ezt is jól megmondta Lázár János, aki becses, derék egy férfiú.  A kormány „lezárta a Liget-projekt kérdését”  – tehát mindenki hagyjon föl mindenféle bérenckedéssel!

Nemrég Palkovics beszélt arról, hogy az oktatásban is ugyanez a helyzet: tessék hát abbafejezni a hiábavaló lázongást: Magyarország a rend országa!

Sajnos, a világ nem olyan jól működik, mint a magyar reformok: sok-sok erőfeszítésre van még szükség ahhoz, hogy a sorosista brüsszeliták, gyurcsányista bérencek belássák: alattomos mesterkedéseik kudarcra vannak ítélve.

Itt van például ez a Brexit: ezt is el lehetett volna kerülni, ha a világ más vezetői hallgatnak a Történelem Urának Kiválasztottjára. De nem hallgattak – most aztán főhet a fejük, kapkodhatnak fűhöz-fához, szaladgálhatnak ide-oda… Magyarország persze most is példát mutat: munkacsoportot állít föl a Brexit-téma kezelésére! Lázár ezúttal nem beszélt a dolog lényegéről, de nem is kell már nekünk mindent a szánkba rágni: magunktól is tudjuk, hogy ennek a csoportnak lesz majd egy mindenminiszteri biztosa – hiszen anélkül lószőrt sem érne az egész.

A mindenminiszter – ne feledjük: becses, derék egy férfiú – futólag szóba hozta Soros György régóta ismert, megátalkodott magyarellenességét. Nem is kell többet szólni róla: a részletek kimunkálása a „közmédia” és a szervezet médiabirodalmának a feladata. Elég, ha annyit tudunk, hogy Soros Európa megsegítésén spekulál , pedig Lázár nem is tudja, ki kérte föl rá! Ő biztosan nem – hiszen nem az az ember, aki csak úgy beszél a levegőbe, hanem becses, derék egy férfiú!

Akik az átkosban megtanultak sorok között olvasni, persze értik azt is, amiről nem esett szó: a mindenminiszter biztos abban, hogy ő nem kérte Sorost, hogy segítsen Európának, de abban sem ő, sem mi nem lehetünk biztosak, hogy a Fideszből más se tett ilyet. Mindenesetre a személyi változásoknak okuk kell legyen..!

Sorosnak persze nincs olyan terve, amelyben ne pénzről volna szó.

Az amerikai üzletember szerint az európai menekültpolitika sürgős reformját a pénzügyi támogatások jelentős növelésével kell kezdeni. Az Európai Uniónak évente legalább 30 milliárd eurót kellene költenie a határőrizetre, a befogadás feltételeinek a javítására, a menekültek társadalmi beilleszkedésére, illetve a küldő és a tranzit országok segélyezésére.

Ki hallott már ehhez fogható perverz magyarellenességről?! Hiszen ha ebből valamit megvalósítanak, csökkenhet az a pénzmennyiség, amelyet a Fidesz abszolút racionálisan,valamennyiük javára használhat föl..!

Szóval, száz szónak is egy a vége: minden rendes, becses, derék magyar zember láthassa, milyen piszkosul fontos a migráncsozós népcavazás! És egyre inkább…

 

Szerző: / gepnarancs.hu