h i r d e t é s

Szabó Tímea az ördögöt is jó szívvel ajánlaná Orbán Viktor helyett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Szabó Tímea az ördögöt is jó szívvel ajánlaná Orbán Viktor helyett

2021. október 19. - 08:19

A Párbeszéd társelnöke szerint a Fidesz fél, kapkod és pánikol Márki-Zay Péter miatt. 

Szabó Tímea - Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Bár a Párbeszéd Magyarországért párt jelöltje Karácsony Gergely volt, akinek a visszalépésével eleinte nem értettek egyet, később elfogadták a döntését, egyúttal beálltak Márki-Zay Péter mögé.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke szerint a Fidesz és Orbán Viktor egyébként is lesilányította a választást – nemcsak az előválasztást, hanem a 2022-est is – Orbán-Gyurcsány párharccá.

Már az új kreatív is elkészült, hogy Márki-Zay Péter mögött is Gyurcsány van, és ez így folytatódik majd, de azért már nehezen magyarázható. A fideszes kormánypárti válaszadókon teljes zavarodottság látszik, két héttel ezelőtt megírt szövegeket olvastak fel válaszként nagy derültséget okozva. A Fidesz sem tud mit kezdeni ezzel az új helyzettel, az viszont látszik, hogy félnek, kapkodnak, pánikolnak

– mondta Szabó Tímea az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hangsúlyozva, hogy a Párbeszéd azért jött létre, hogy Orbán Viktort leváltsák.

Szabó Tímea éppen ezért jó szívvel ajánlja mindenkinek Márki-Zay Pétert, aki kormányváltást szeretne, mondván, ha itt marad a nyakunkon az Orbán-kormány, akkor megszűnnek az önkormányzatok, magánkézbe kerül az egészségügy, tovább privatizálják az egyetemeket, elmennek a gyerekek külföldre, kínai gyarmat leszünk.

Még az ördögöt is jó szívvel ajánlanám, aki azt mondja, hogy leváltaná Orbán Viktort

– tette hozzá a Párbeszéd társelnöke. (Index)