h i r d e t é s

Szivar formájú UFO-t kaptak lencsevégre Kaliforniában?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Szivar formájú UFO-t kaptak lencsevégre Kaliforniában?

2020. december 29. - 07:37

Furcsa felvételt hoztak nyilvánosságra a közösségi médiában, melyen az látható, ahogyan egy "szivar formájú" beazonosítatlan repülő tárgy repked Kalifornia déli része felett.

Forrás: LUFOS / YouTube

A Daily Star  beszámolója szerint az Orange megye környékén megörökített felvételen is látható, ahogyan különböző fémjelenségek tarkítják az eget, és egy nagyon rejtélyes formájú UFO jelent meg az égen. A december 23-án készült felvétel még karácsonykor került fel a YouTube-ra, és a kommentek nem is maradtak el.

Többen hálásak voltak, és karácsonyi ajándékként fogadták a felvételeket, míg más azzal viccelődött, hogy csak a Mikulást sikerült megörökíteni, ahogy járja a Földet. Mint ahogyan az ebben az esetben mindig lenni szokott, többen meglehetősen szkeptikusak voltak a felvételekkel: "Tényleg senkinél nem volt telefon, hogy ezt levideózza. 20 millió telefon van a megyében, és egyetlen képkockát sikerült egy fénycsóváról készíteni. Én is űrlényeket akarok, de ugyan már, ilyenekkel ne szúrjátok ki a szemem" - írja egy kommentelő

Egy másik felhasználó kommentjében pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a fénykép készítőjének a villanykörtéje lehet, amely olyan furcsa módon tükröződött vissza. Mint írja, 3-5 különböző árnyéka van minden egyes fénycsóvának, ezért nem biztos, hogy UFO-jelenségről van szó.

Mint az alábbi videóban látható, a horizontálisan fekvő fények meglehetősen mozdulatlanok a felvétel alatt, de a háttérben látszódó árnyékok a fenti kommentelő szerint mindenképpen arra utalnak, hogy ez olyan, mintha valaki az ablakát vette volna fel, melyen az asztali lámpa visszatükröződik. (liner.hu)