h i r d e t é s

Távfelügyelet árak 2022-ben – kérdések és őszinte válaszok a témában

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Távfelügyelet árak 2022-ben – kérdések és őszinte válaszok a témában

2022. november 29. - 12:01

Mekkorák 2022-ben a távfelügyelet árak, és mit kapunk a pénzünkért cserébe? A biztonságunk megfizethetetlen, ám mégsem mindegy, mennyire mélyen kell belenyúlni a pénztárcába, ha kizárólag a kompromisszumoktól mentes minőséggel vagyunk hajlandók beérni. Létezik-e olyan járható út, amely amellett, hogy kitűnő minőségben reprezentálja a biztonságtechnikai megoldásokat, baráti díjakkal operál? A mostani bejegyzésünkben ennek a vitathatatlanul releváns témának jártunk utána.

Nem vehetjük félvállról

A közbiztonság egyre romló állapota cselekvésre sarkallja a felelősségteljes polgárokat – mindenki a lehetőségeihez mérten igyekszik a legjobb megoldást választani a személy- és vagyonvédelem kategóriából. A jelenlegi gazdasági helyzetben azonban érthető, ha kétszer is megfontoljuk, milyen projektbe invesztálunk pénzt. Nos, a biztosítótársaságok statisztikai adatai megkérdőjelezhetetlenül igazolják a távfelügyelet létjogosultságát, hiszen ez a szolgáltatás nemcsak a betörések utáni oknyomozásban tesz jó szolgálatot – a pirospont igazából azért jár neki, mert rendkívüli a megelőző ereje.

Távfelügyelet árak – beszéljünk konkrétumokban!

Magyarország egyik legnépszerűbb biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozó csapata, az Alarmdirect nemcsak a kifogástalan minőség iskolapéldája, de az árak vonatkozásában is egyedülállót nyújt. A távfelügyelet árak a profi csapatnál alapvetően a megfigyelni kívánt terület paramétereinek függvénye. Más árak vonatkoznak a lakásokra, családi otthonokra és a cégekre.

A 0-24 órás távfelügyeletet extra szolgáltatásokkal is kiegészíthetik a megrendelők, mint például SMS küldés vagy kivonuló járőrszolgálat. Ezek az extra szolgáltatások elenyésző havi díjakban öltenek formát. Az utóbbit például, a kivonuló szolgálatot havi 4000 FT+ÁFA-ért igényelhetjük. A kapcsolatfelvételt követő ajánlatkészítés és felmérés természetesen az Alarmdirect esetében abszolút díjmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel. A további kedvezményes költségekkel kapcsolatban keressük bizalommal a szakembereket telefonon vagy emailben!