h i r d e t é s

Teltházas koncertet adott a Margaret Island

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Teltházas koncertet adott a Margaret Island

2020. június 18. - 11:38

A koronavírus következtében sok élmény maradt el az idei évben. A Campona ezért adottságait kihasználva, a bevásárlóközpontban található KockaPark építőinek segítségével felépítette a leginkább hiányolt élményeket sok ezer építőkockából.

Ebbe a világba kerülhettek be a Margaret Island zenekar mellé perszonalizált figuraként a civil jelentkezők, akik így egy látványos film formájában kaphatták vissza a hiányzó élményeket.

2020-ban sok élménytől fosztotta meg az emberiséget a koronavírus. Utazások, mozipremierek, családi programok, nemzeti ünnepek, sportesemények, így a labdarúgó Európa-bajnokság és koncertek sora, például a Margaret Island több tavaszi és nyári fellépése is elmaradt.

A Campona ezért a KockaParkkal közösen sok ezer építőkockából megalkotta a Hiányzó élmények világát - hogy ezzel visszaadhasson valamit ezekből a hiányolt élményekből az embereknek.

“Természetesen a zenekar nyári terveit is alaposan felborította a járvány, hiszen ez az időszak jelenti nekünk a szezon csúcsát. A rengeteg elmaradt koncert, a csapatunkkal és a közönségünkkel együtt átélt élmények hiányát mi is nagyon érezzük. A ’Hiányzó élmények világa’ így számunkra egy igazán jóleső oldása ennek az időszaknak: ha más nem, legalább játékos formában, kockafiguraként újraélhetjük a koncertezés örömeit!” - mondta el Lábas Viki, a Margaret Island énekese a kampány kapcsán.

A Hiányzó élmények világába a Margaret Island együttes tagjai mellett egy sorsolást követően számos civil is bekerült perszonalizált figuraként. Így számukra sem lett teljesen élményektől mentes ez az időszak.

“A bevásárlóközpontoknak nem volt egyszerű ez az időszak, de sokat dolgoztunk azon, hogy a Campona egyedi adottságait kihasználva továbbra is elsődleges feladatunkra, az élmények átadására tudjunk fókuszálni. A Tropicariumból közvetített Interaktív biológia órák után most egy kicsit más irányt vettünk, de ugyanazzal a mögöttes gondolattal vágtunk bele a Hiányzó élmények világának megvalósításába is a KockaParkkal együttműködésben: hogy segítsünk ebben a megváltozott helyzetben” - nyilatkozta Voith Kinga, a Campona marketingvezetője.
A legtöbb felépített élmény sok más izgalmas alkotás mellett a Campona KockaParkban elérhető. A Hiányzó élmények világa film pedig ezen a linken megtekinthető.