h i r d e t é s

Természetközeli érzés a műanyag tartósságával

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Természetközeli érzés a műanyag tartósságával

2024. február 19. - 09:10

A fakerítések természetes szépsége sokakat elvarázsol, ezért választják sokan az ingatlanuk körülhatárolására, ám néhány év múlva rendszerint már bánják, hiszen ha nem fordítanak elegendő időt az utókezelésre, megcsúnyul és javítani szükséges.

Forrás: wpcnagyker.hu

Szerencsére azoknak sem kell ma már lemondani a faerezetes kerítéslécekről, akik nem tudnak vagy nem akarnak időt szánni rendszeresen a csiszolásra és festésre, ugyanis rendelkezésre áll egy olyan anyag, amely olyan, mint a fa, azonban azzal ellentétben gondozásmentes. Kíváncsivá tettünk, mi ez az anyag? Tarts velünk, cikkünkből kiderül!

A tulajdonosok álma, az időtálló kerítés

Ki ne szeretne olyan kerítést, amellyel évtizedekig semmi teendő, ennek ellenére esztétikus marad? A WPC fa hatású kerítés tökéletesen megfelel ennek a követelménynek, illetve további előnyöket is kínál.

A WPC olyan újrahasznosított anyagokból, farostból és műanyagból készülő kompozit anyag, amelyet robusztus és strapabíró tulajdonságai tesznek alkalmassá teraszburkolatok és kerítéselemek készítésére. Ez a korszerű anyag rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival, a tűző napsütéssel, a csapadékkal szemben, nem tesznek kárt benne az élő mikroorganizmusok, kártevők, nem fakul, nem vetemedik, nem penészedik, egyszóval tökéletes kültéri anyag.

Amennyiben ezt választod, búcsút inthetsz a rendszeres kerítéskarbantartásnak, így több időd marad pihenésre és más dolgokra, valamint hosszú távon jó kis összeget megtakarítasz.

Nem fűlik a fogad a kerítésfestéshez?

A fa ma is népszerű építő- és kerítésanyag, köszönhetően esztétikus megjelenésének, melegségének, mégsem ajánljuk olyanoknak, akik nem szívesen barkácsolnak, ugyanis rengeteg időt igényel a karbantartása. Sokak szerint egy fából készült kerítés akkor szép, ha láttatni engedi a természetes erezetet, ennek érdekében a lazúrozást válaszd, ugyanis a festéssel eltűnik, homogén lesz a felülete. De van egy sok szempontból jobb megoldás, a famintás WPC kerítésléc.

Ennek használatával nemcsak néhány évig lehetsz büszke a kerítésedre, hanem évtizedekig, és ami a legjobb, mindezt minimális karbantartással.

Gondozásmentes kerítésrendszerek

A kerítésépítés soha nem volt még ilyen egyszerű, mint a WPC kerítésrendszerrel! Nem csak a lécek megmunkálása gyerekjáték és gyors az egyszerű famegmunkáló szerszámok segítségével, de az elemek összeszerelése is. A rendszernek tartozéka a kerítéslécektől kezdve az oszlopokon át a csavarokig minden, beleértve a rögzítéshez szükséges profilokat és más kiegészítő elemeket. Meglévő vasszerkezetre is rögzíthető, így felújítás esetén is jó és költséghatékony megoldás lehet.

Többféle színű léc és hozzá való elem közül választhatsz, így a környezet stílusához, színeihez szabhatod a kerítést. A lécek elhelyezését is igényeidhez igazíthatod, rakhatod vízszintesen vagy függőlegesen, hézaggal vagy anélkül, zártan.

Ne mondj le a fakerítések esztétikájáról, de felejtsd el az időigényes karbantartást, válaszd a WPC kerítésrendszert!