h i r d e t é s

Válaszd a csillogást – otthonra is!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Válaszd a csillogást – otthonra is!

2024. február 12. - 10:24

Minden bizonnyal téged is lenyűgöznek azok a terek, amiket pazar, csillogó falfelületek ölelnek körül. Egy-egy elegáns étterem, fényűző hotel vagy grandiózusabb kávéház egyedi hangulata nagyban köszönhető annak, hogy mi borítja a falakat.

Forrás: wallmaxx.hu

Ezeken a fentebb felsorolt helyszíneken legtöbbször texturált, prémiumminőségű tapétát találhatunk, amelyek tovább emelik a hely amúgy sem kevés fényét. Talán benned is felmerült már, hogy szívesen valósítanád meg mindezt az otthonodban is, így mai cikkünkben erre hozunk neked egy hasznos tippet.

Hogyan teremts pompás enteriőrt?

Talán nem is olyan meglepő, de a legtöbbet a falak nyomják a latban, lévén ezek adják a legnagyobb felületeket, így mindenképpen érdemes a Wallmaxx Tapéta Webáruház ragyogó kollekciójának darabjai között szétnézni. Ha ugyanis a Rasch Composition tapétakülönlegességei kerülnek a faladra, akkor egészen biztos lehetsz abban, hogy nagyszerű alapokra építesz.

Hiszen akárhonnan is nézzük, a tapéta fogja meghatározni az egész helyiség alaphangulatát, valamint összhangot is kell teremtened a falak és a bútorok, valamint a lakástextilek között.

Éppen ezért, ha már megvannak a bútorok, díszpárnák, plédek, függönyök és szőnyegek, akkor mindenképpen hozzájuk igazítva válassz!

Milyen tulajdonsággal rendelkeznek a tapéták?

A csillogó tapéták több színben és mintában is elérhetőek, így akár a skandináv irányzatot, akár a romantikus vagy klasszikus stílust képviseled, megtalálod majd azt, ami igazán ideális lesz.

A fehér, bézs, zöld, arany, ezüst, barna és krém színekben tündöklő termékek minden lakberendező álmai, hiszen bár figyelemfelkeltőek, cseppet sem tolakodóak vagy kihívóak. A Rasch Compositiont tervező designerek kiválóan értettek a mértékletességhez, és éppen annyi csillogással szórták be ezeket a fenséges tapétákat, amennyi ahhoz kell, hogy szívesen legeltessük rajtuk a szemünket.

Persze gondosan kell választani, hiszen ha rosszul választunk, akkor még a csodás tapéta is tud fura hatást kelteni. Mindenképpen győződj meg arról, hogy nem nyomod-e agyon a teret, hogy nem lesz-e túl sötét egy egyébként is sötét helyiségben az általad kiválasztott tapétától.

Ha ezekre odafigyelsz, akkor biztosan nem fogsz mellényúlni.

Most még az is biztosan ott motoszkál a fejedben, hogy vajon sorházban vagy ikerházban is illik-e ilyet feltenni, a válasz azonban egyértelműen igen!

Merj kombinálni!

Ha megnézed a kínálatot, garantáltan nem fogsz tudni csak egyet kiválasztani, de a jó hír az, hogy nem is kell eggyel megelégedni, a kollekció darabjai ugyanis szabadon variálhatóak: válassz egy egyszínű darabot, illetve egy színben hozzá passzoló mintásat. A mintás kerüljön a hangsúlyos falra, az egyszínű pedig a többire, így segítenek majd kiemelni az ezüstös vagy aranyos csillogást.

Ne félj a fényektől, a csillámlástól, hiszen az vezet oda, ahova tartani szeretnél!