h i r d e t é s

Vírusbefecskendezés

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam
a- a+

Vírusbefecskendezés

2023. május 05. - 10:12

Orbán a lassan Budapestre költöző, félfasisztává züllött amerikai republikánus CPAC összejövetelén képviselők, szenátorok, európai miniszterek és államtitkárok jelenlétében a Soros által gerjesztett liberális vírust ostorozta (időnként kádáriasan kikacsintva a publikumra).

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Ez a vírus-dolog nagyon bejött. Névtelen, arctalan, megfoghatatlan – személyhez, aki védekezne, nem köthető ellenség!
Mint a pandémia!

Köves Slomónak nagyon tetszett! Jót nevetgélt, amikor Orbán az egyedül megnevezett Sorost, Slomó hitsorsosát, Holokauszt-túlélő, többek közt Orbánt, Schmidt Marcsit és an bloc a Fideszt felkaroló közellenségről beszélt.
(Az emberismeret tán nem tartozik Soros erényei közé!)
Megéri a kóser vágóhíd, Bodrogkeresztúr, Mád? Neki meg!

De, tetszett a többieknek is! Hiába, no! Orbán az igazi!

Pedig hát, ha már vírus, ők terjesztik! A fasizmus lázát. És Európa lassan behajol.

A recept Hitler óta adott: választást nyerni bármi módon és áron, aztán felrúgni az egész kócerájt: én győztem, kuss, azt csinálok, amit akarok!

(Jut eszembe, Netanjáhút, Ben-Gvírt hiányoltam.)

Olaszországnak már fasiszta kormánya van.
A mértéktartó osztrák Der Standard szerint ez Ausztria utolsó éve, mielőtt Orbánisztánná válik. A Szabadságpárt harminc százalékon állva a legerősebb osztrák párt manapság.
A svéd és finn néppárti kollégák már össze is álltak a helyi neonácikkal.
Elvek? Ugyan! A hatalom minden áron!

Von Papen, Hugenberg, Thyssen, Krupp utódai már megjelentek a placcon: Karl Nehammer, Ulf Kristersson, Petteri Orpo, a Rheinmetall.
A német CDU tartományi szinten már együtt kormányoz az AfD-vel.

A britek kivonultak Európából, és bezárkóznak a szigetükre. Utánuk az özönvíz! Amerika? Trumppal, DeSantissal, az abortusztilalmakat előíró kormányzókkal és helyi törvényhozásokkal?
A demokratákkal, akik képtelenek egy alkalmas életkorban lévő elnökjelöltet találni, Obama kivételével és óta?
Akik egyharmados kisebbségben vannak a Szövetségi Legfelsőbb Bíróságon? Akik kénytelenek voltak átengedni a Képviselőház vezetését a republikánusoknak?

Churchill és Roosevelt helyett ki fogja megvédeni a világot az ordas farkasoktól?

Portugáliában és Spanyolországban a semmiből megjelent és erősödik, Franciaországban a hatalom közelébe jutott a fasiszta párt.
Szlovákiában nagy eséllyel kormányzó/koalíciós erővé válhat, mivel feltehetően leváltják a magukat felmorzsoló liberálisokat.
A Nyugat-Balkánon (Montenegro, Bosznia) szerbbarát, Unióellenes vezetők nyertek. Mi jön még?

Itthon is zajlik az élet!
Novák a bűntársai után kegyelmet adott a nyilas, terrorista Budaházynak (is), miután a független magyar bíróság példa nélkül álló módon amúgy már tizenhétről hat évre mérsékelte a büntetését, és néhány hét múlva szabadult is volna! De hát, kellett a gesztus a szélsőjobbnak!

A pápa látogatására időzítve, és aljas, hazug módon vele takarózva.
Mely látogatás (kénytelen vagyok kivételesen igazat adni Tóta W-nek, csak azért nem nesze semmi, mert Orbán igenis profitált belőle!

Nem a patikamérlegen kiegyensúlyozott pápai szavakból! A látogatás tényéből! Mely legitimálta, elfogadhatónak minősítette Orbán rendszerét!

Mert az uniós vezetők, az Európa Tanács tagjai kénytelenek tárgyalni vele. A pápát erre semmi nem kötelezi!

Kohn Grünnek: hallottad, hogy a Swarz neje megcsalja az urát a Weiszszel? Megőrült ez a Weisz? A Schwarznak muszáj! De, önként?

Szóval Ferenc, akár tetszik neki, akár nem, honorálta a keresztény Orbán hitvédő harcát!

Nem kellett volna!

Novák egyébként „jó magyar anyaként” megetette a nyilván éhező Ferenc pápát.
Ennek a jó magyar anyának nem jutott eszébe, hogy hamuba sült pogácsát vigyen a megint lekönnygázozott diákoknak? Netán leállítsa az erőszakot?
Ferenc pápa a mi fiúnk? Azok nem?

Megírták a lapok, hogy Budapesten tartják a dzsemborijukat az európai neonácik, valami rendezvény álcája alatt. A titkos bulijukat!

Annyira titkos, hogy a 444 tud róla, Pintér és Rogán valószínűleg nem. Mert a rendezvény megtartásának nyilván nem lesz akadálya.

Csakúgy, mint a Kitörés napja - „kirándulásoknak”.
Ott nincs könnygáz!
És még az újabban Bocskai-mentére hajazó öltözékben fotózkodó Ungváry Krisztián is megvédi a hősökre való emlékezést. (Igaz, megpróbálkozott Szakály munkatársaságával is, amit azért magára valamit adó ember nem művel. Két napig bírta.)

A Fidesz pedig nem kér bocsánatot az antifasiszta Szikra tagjától, akit a sárba mocskolt a lakájmédia, akit a rendőrség végül felmentett a kitörés-napi késes támadás elkövetésének gyanúja alól, de Kocsis Máté szerint továbbra is bűnös! (Jut eszembe. mi van a fasiszta késelőkkel? Néma csend!)
Jámbor részéről jó húzás volt, hogy a lányt bevitte a parlamentbe, bár – gondolom – maga se bízott a bocsánatkérésben. Ezek soha, senkitől nem kérnek bocsánatot! Hiányzik a fogalomtárukból!

Ezenközben Kálomista váratlanul pert nyert másodfokon az Elk*rtukkal, mert a független magyar (másodfokú) bíróság szerint az alkotói szabadság erősebb az egyén méltóságához való jogánál!

Szabad Hann Endréről, Dobrev Kláráról arcpirító módon rágalmazva őket, hazudni! Szabad Árpi bácsit részeges demensként ábrázolni!

Na, bazdmeg, Pető Iván! Még a végén rád fognak hivatkozni!

A szintén független Alkotmánybíróság megállapította, hogy a sajtónak joga van hazugságokat írni, és vélhetően meg fogja állapítani azt is, hogy a nemsokára elfogadott Btk.-módosítás szerint a sajtómunkás nem büntethető mások becsületének megsértéséért és rágalmazásért.

Mit tesz ezenközben a liberális vírusterjesztő?
Fukuyama rendeletlenül a demokrácia végső győzelmét hirdeti.
A magyar kartársak hallgatnak.
Feltehetően fontosabb dolguk van! Készülnek az újabb nagy tanulmányok a filozófiatörténet számára arról, hogy Magyarországon még mindig nincs diktatúra.

Majd Recsken befejezik!

Címkék: