h i r d e t é s

100 évesen is a régi Kirk Douglas humora

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

100 évesen is a régi Kirk Douglas humora

2017. február 19. - 12:21

 

Nem gondoltam volna, hogy megérem a százat - vallotta be Kirk Douglas a Mirrornak.

Apa és fia - Forrás: AFP

– Ez szomorú, hiányoznak a barátaim, Burt Lancaster és John Wayne… még akkor is, ha republikánus volt – ütötte el végül viccel, utalva a Rabold el az aranyat! című westernbeli színésztársára.

Bár megtehetné, nem él nagylábon feleségével, Anne-nel, akivel már hatvankét éve házasok. Harminc éve költöztek egy kis Beverly Hills-i bungalóba. Korábbi kúriáikban számos legendát láttak vendégül, köztük Fred As­taire-t, Ronald Reagant és Frank Sinatrát. Jelenleg leginkább az ápolószemélyzet sürög körülöt­tük – fedte fel a Mirror riporte­re, akit a hollywoodi legenda beengedett az otthonába. Kirk elárulta, szintén híres színész fia, Michael gyakran jár hozzájuk.

– Jön meglátogatni az öregembert – humorizált Kirk. – Büszke vagyok rá, hogy Michael so­sem fogadta meg a tanácsaimat. Orvosnak vagy ügyvédnek szántam, amikor először láttam szerepelni, azt mondtam, borzasztó volt. A második alkalommal azonban el kellett ismernem, csodálatosat alakított.

Egy legenda szerint huszonkilenc napon át minden éjjel más nőt vitt ágyba, a harmincadiknál nem bírta, s azt mondta, impotens. Isten is megpihent a hatodik nap után – mondta az esetről Kirk orvosa.

Házas csupán kétszer volt, először Dianával, közös fiaik Michael és Joel. A következő és jelenlegi neje Anne, Peter és Eric édesanyja.

– Rossz fiú voltam, de Anne tudta, hogy kell kezelni. Mielőtt összeházasodtunk, meghívta egy partira az összes nőt, akiről tudta, hogy lefeküdtem vele – írta memoárjában a színész. (borsonline.hu)


 

h i r d e t é s