h i r d e t é s

12 év fegyházbüntetést kértek a férfira, aki húsklopfolóval fejbe vert és többször megerőszakolt egy kislányt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

12 év fegyházbüntetést kértek a férfira, aki húsklopfolóval fejbe vert és többször megerőszakolt egy kislányt

2019. november 04. - 09:48

 

A férfi együtt szeretett volna járni a fiatal lánnyal, aki viszont csak barátként tekintett rá, ezért elcsalta otthonról, majd megtámadta. - írja a 24.hu.

Illusztráció: pixabay.com

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete, személyi szabadság megsértése bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt vádat emelt egy letartóztatásban lévő férfival szemben — számolt be az Ügyészség honlapján.

Mint írják: a férfi együtt szeretett volna járni a későbbi sértettel, aki azonban csupán barátként tekintett rá. 2018. áprilisában, az esti órákban a Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a férfi a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda. A vádlott a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, és amikor a sértett neki hátat fordított, és a helyszínről távozni készült, a húsklopfolóval nagy erővel, legalább három alkalommal fején megütötte. A földre került sértettet a férfi fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd vele akarata ellenére többször közösült is.

Az ügyészségi közlemény szerint a nő több csontja eltört az őt ért bántalmazás következtében, ezenkívül több zúzódása és horzsolása keletkezett, a nyakát ért szorítás pedig alkalmas volt halálos eredmény előidézésére is.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett a szexuális erőszak bűntette miatt korábban már büntetett előéletű férfival szemben a letartóztatás fenntartására, valamint arra, hogy ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje.

24.hu


 

h i r d e t é s