fbpx 13 éves maffiafőnök tartotta rettegésben a dorogi általános iskolásokat | CIVILHETES

h i r d e t é s

13 éves maffiafőnök tartotta rettegésben a dorogi általános iskolásokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

13 éves maffiafőnök tartotta rettegésben a dorogi általános iskolásokat

2018. június 08. - 17:58

 

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat három fiatalkorúval szemben, akik egy dorogi általános iskolában kirabolták iskolás társaikat - közölte az ügyészség. Két 14 éves és egy 13 éves fiúról van szó. - írja a 444.hu.

Illusztráció: thequestion.ru

A 13 éves fiú 2017 februárjában, az egyik szünetben odament egy 11 éves kislányhoz, akit trágár kifejezésekkel illetett, majd megfenyegette, hogy megveri, ha nem ad neki pénzt. A fenyegetés hatására a tanuló 200 forintot átadott a fiúnak. Pár nappal később a 13 éves vádlott ismét veréssel fenyegette meg a sértettet, és pénzt követelt tőle.

a kislány félelmében 20 forintot adott a fiúnak.

Aztán 13 éves rabló az iskola büféjében megfenyegetett egy másik tanulót is azzal, hogy adjon neki 100 forintot, különben megveri. A fenyegetéstől a 11 éves kisfiú megijedt, és kiszaladt a büféből.

De ekkor utána futott egy 14 éves fiú, a III. rendű vádlott, aki a sértett elé állt, és ő is követelte tőle a 100 forintot, majd egyszer ököllel meg is ütötte a gyermek hasát. A bántalmazás hatására a kisfiú 100 forintot átadott a III. rendű vádlottnak,

aki a pénzt aztán továbbadta a 13 éves társának.

Az iskolába járt egy másik 14 éves fiú is, aki többször csúfolt, illetőleg „tockosokat” adott egy 13 éves fiúnak. Majd egyszer elvett tőle ezer forintot, és pizzát rendelt belőle.

A járási ügyészség a 13 éves fiút két rendbeli, a két 14 éves elkövetőt egy-egy rendbeli rablással vádolja. Az elkövetők büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság fog dönteni.

444.hu


 

h i r d e t é s