h i r d e t é s

50 millióért kaptunk egy szart

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

50 millióért kaptunk egy szart

2016. augusztus 18. - 15:36
0 komment

.. és mi történik akkor, amikor a törvényesen lopó miniszterelnökünket szexualizálják át a palánkon?

nullahategy.hu

Balog Zoltán szerint az emlékdal alkalmas arra, hogy napjaink generációi is megértsék '56 üzenetét. Kíváncsi leszek, ha kormányunk jogászai számára is egyértelművé válik a koppintás ténye, miképp fog változni az emberminiszter véleménye.

Ezúton is megkérem a miniszterelnök urat, hogy az én adómat ne költse ilyen marhaságokra. Child, aki február óta magyar állampolgár is, esküjében leszögezte, hogy

„Megígérem, az is az esküm része, hogy elmegyek Magyarországra, és segítek a magyar zenészeknek. Tapasztalataimat megosztva mindent elkövetek azért, hogy a magyar zene a világ élvonalába kerüljön”.

Amikor Orbán idén áprilisban Washingtoban járt, akkor kérte fel a zeneszerzőt, hogy írjon egy dalt

"1956 emlékére, amely egyszerre tiszteleg a múlt áldozatvállalása előtt, és fordul a jövő felé."

Legközelebb inkább kérjen meg valakit a családjából, hogy nyissa meg neki a youtube-ot és a TEK által őrzött otthonában este 10-ig hallgassa az ízlésének megfelelő zenét teljes hangerőn.

Ötvenmillió

Tállai Gábor, a Terror Háza programigazgatója a csütörtöki Népszabadságban azt mondta a dal költségéről, hogy

Desmond Child honoráriuma, a magyar és az angol változat feléneklése, az utómunka ötvenmillió forintba került, az énekesek nem kértek tiszteletdíjat a felvételért.

Amúgy pedig vér gáz, hogy egy katartikus esemény emlékére bárki is megpróbál slágert gyártatni. Ez már tényleg a legalja mindennek.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s