h i r d e t é s

A debreceni polgármester Soros zsoldosairól beszélt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A debreceni polgármester Soros zsoldosairól beszélt

2018. január 12. - 16:10

 

Debrecen polgármestere is felszólalt azon a pénteki, budapesti konferencián, amelyet "Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben” címmel szervezett a Megyei Jogú Városok Szövetsége. - írja a Civishír

Papp László - Fotó: Bruzák Noémi / MTI

A debreceniek nem a karosszékből, a tv előtt ülve láttak migránsokat, sőt migránsok utcai rendbontását sem a kamerák felvételein keresztül tapasztalták meg, hanem a valóságban. Ugyanis a migrációval való együttélés 20 éven keresztül, 1995-től 2015-ig volt a debreceniek életének része és ez alatt az idő alatt több, mint 70 ezer migráns fordult meg a városban

- mondta a polgármester, majd így folytatta: 

Menetrendszerűen törtek ki kisebb-nagyobb zavargások. Hol egy Korán, hol egy ellopottnak vélt 100 eurós, hol egy rossz pillantás miatt. Úgy vélem, sokan emlékszünk még azokra a képekre, amelyeken botokkal, vasrudakkal felfegyverkezett tomboló külföldiek Debrecenben kukákat gyújtogattak, randalíroztak, autókat támadtak meg, kövekkel dobálták a rendőrséget.

Hangsúlyozta, hogy ha a befogadó állomás ma működik, akkor Debrecen jelene nem a sikerekről és a fejlődésről, hanem a bizonytalanságról, a biztonsági kockázatokról, konfliktusokról szólna. Ezt akadályozta meg a kormány azon döntése, melynek következtében 2015 decemberében bezárta a befogadó állomást. 

Ez a döntés visszaadta a város nyugalmát, biztonságát és ma már az egyik legbiztonságosabb megyeszékhelyként a város és a helyi gazdaság fejlesztésére fordítjuk az energiáinkat, melynek köszönhetően minden eddiginél nagyobb fejlesztések zajlanak, új gyárak épülnek és új munkahelyek ezrei jöttek létre az elmúlt 3 évben.

Magyarország érdeke az erős és stabil Európa, az erős és stabil Magyarországgal. Az illegális migráció és az azt támogató szervezetek, Soros zsoldosai viszont gyengítik és destabilizálják Európát ezzel együtt hazánkat is - hangoztatta Papp László.

 

civishir.hu


 

h i r d e t é s