h i r d e t é s

A DK követeli, hogy képviselői mandátumáról is mondjon le a volt körmendi alpolgármester

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A DK követeli, hogy képviselői mandátumáról is mondjon le a volt körmendi alpolgármester

2017. február 14. - 13:30

 

Az önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondásra és nyilvános bocsánatkérésre szólította fel a Demokratikus Koalíció Körmend volt KDNP-s alpolgármesterét, akiről a nyugat.hu azt írta, hogy egy 16 éves diáklánnyal tart fenn évek óta viszonyt.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

A DK alelnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: pártja számára beismeréssel ér fel, hogy Szabó Ferenc lemondott az alpolgármesteri pozíciójáról, kilépett a KDNP-ből és szabadságra ment az iskolából, ahol tanít.

A DK most már érti, hogy a parlamentben a kereszténydemokrata Rubovszky György vezette igazságügyi bizottság kormánypárti tagjai miért szavazták le a pedofilok nyilvános listázásáról szóló DK-s javaslatot - tette hozzá Vadai Ágnes, jelezve: felülvizsgálják a teljes gyermekvédelmi rendszert és megvédik azokat a gyermekeket, akiket ma nem véd meg a kormány.

Szabó Ferenc egy hétfői sajtónyilatkozatban igaztalan pletykáknak, tudatos rágalmaknak tartja a magánélete miatt őt érő támadásokat, amelyeket a közeledő választásoknak és "mások szemében szálkát jelentő" kutatásainak tulajdonított. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t arról tájékoztatta, hogy kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettessel szemben indult nyomozás az ügyben.

Forrás: MTI


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s