fbpx A Fidelitas virágokat gyilkolt legújabb akciója keretében | CIVILHETES

h i r d e t é s

A Fidelitas virágokat gyilkolt legújabb akciója keretében

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidelitas virágokat gyilkolt legújabb akciója keretében

2021. július 07. - 10:51

 

Komikusan tragikus, ahogy a Fidesz "fiatal szárnya" igyekszik politikát csinálni a Lánchíd felújításából is. Úgy tűnik a "méhlegelő" még nem volt elég nagy pofon vagy stílszerűen, öngól.

Azt hiszik, hogy jót cselekdtek, pedig nem - Forrás: Fidelitas / Facebook

A Lánchíd felújításának idejére a budapesti városvezetés ideiglenesen átadta a forgalomnak Clark Ádám téri körforgalom közepén lévő virágágyást, hogy csökkentse a dugókat. A városvezetés nyilvánvalóvá tette azt is, hogy az intézkedés átmeneti, a Lánchíd felújítása után visszaállítják az eredeti állapotot a helyszínen.

Ám a Fidelitas pont attól az ország legcikibb ifjúsági szervezete, hogy funkcionális analfabétákból áll, akik ráadásul valami bizarr exhibicionizmustól fűtve nem szégyellik ország-világnak megmutatni a sötétségüket.

Így történt ezúttal is: a reménybeli politikuspalánták kimentek a Clark Ádám térre, hogy cserepes virágokat pakoljanak a forró aszfaltra (amelyek napokon belül elpusztulnak ott), közben bőszen szidva Karácsony Gergelyt, amiért felszámolta a virágos körforgalmat.

Arról természetesen egy szót sem ejtettek, hogy az intézkedés átmeneti, csak a Lánchíd felújításának idejére szól, és a célja a dugók csökkentése volt, végig úgy tettek, mintha a gonosz Karácsony örökre lemészárolta volna a teret. (nyugatifeny.hu)


 

h i r d e t é s

Kommentek