h i r d e t é s

A Fidesz nem bírta elviselni, hogy Márki-Zay adjon át egy bicikliutat, ezért gyorsan átadták előtte

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidesz nem bírta elviselni, hogy Márki-Zay adjon át egy bicikliutat, ezért gyorsan átadták előtte

2019. március 27. - 06:57

 

Kisszerűség a köbön. - írja a magyarnarancs.hu.

Forrás: Facebook

Még múlt vasárnap tervezte átadni Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a város új bicikliútját. Csakhogy az átadás után, amin a Fidesz politikusai nem vettek részt, frissen kihelyezett táblákat találtak a bicikliút mentén, melyek Lázár Jánosnak mondtak köszönetet az új bicikliútért.

A táblákat a Fidesz helyi szervezete helyezte ki, amelyik Márki-Zayt megelőzve már pénteken suttyomban átadta a bicikliutat

– írja a hvg.hu.

Márki-Zayék végül fogták a táblákat, és átvitték Lázár János batidai vadászkastélyához. Minderről a polgármesteri hivatal FB-oldalán így emlékeztek meg:

A város vezetője szerint nagy szükség volt az új kerékpárútra, nap mint nap igen sokan használják. Megjegyezte, hogy a fejlesztésekért mindig köszönetet mondott Lázár Jánosnak és az előző városvezetésnek, hogy pályázott, a magyar államnak pedig azért, hogy Hódmezővásárhely rendelkezésére bocsátotta az unió pénzét.

Azt a vasárnap esti internetes heti összefoglalójában is kihangsúlyozta, jobban örült volna, ha Benkő Zsolt külterületekért felelős önkormányzati képviselővel adhatta volna át közösen a kerékpárutat. Ezzel arra utalt, hogy a fideszes városatya pénteken egyedül, pontosabban helyi polgárok kíséretében egy ad-hoc avatást rendezett. A polgármester szerint a vásárhelyi Fidesz különös sportága a "hányszor tudunk felavatni egy utat?". Tavaly is történt hasonló, akkor Hegedűs Zoltán frakcióvezető és Benkő Zsolt külön-külön is átadta a Bodzási utat.”

magyarnarancs.hu


 

h i r d e t é s