h i r d e t é s

A Fidesz nem csinálja ki D.GY.M. 17 éves diákot!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Fidesz nem csinálja ki D.GY.M. 17 éves diákot!

2016. február 18. - 17:55
0 komment

 

A címet és a cikket a Stop.hu írása inspirálta. 

titkolthirek.hu

A srác D.Gy.M. hihetetlen, de olyan, mint egy 17 éves, sőt sok tekintetben sokkal jobb. Bátor és ez ma nem kevés, kiállt és elmondta azt, amit elmondott. Nekem a szöveg nem tetszett, mert öregesnek tűnt, láthatóan ő sokkal jobb. A lényeg, hogy van és ő példa, példa mindenkinek, aki fél, remeg, és nem mer.

Ő mer. Normálisan, mindegy ki az apja vagy az anyja, ez Magyarország és vélhetően ezt ő is tudja.

Ha, nem hörögnek a ballib médiák, talán senkihez nem jutott volna el a hír, hogy kinek a retyerutyája ez a gyerek, meg a 888.hu- nak is kevesebb olvasója lenne. Ma mindenki mindenben összeesküvést lát, lent és fent, ezért keverik bele a gyereket. Én a helyében nem tennék mást, mint kérném a második esélyt a felszólalásra és írnék egy elég ütős beszédet a pedagógusoknak és az összes jelenlévőhöz arról, amit legbelül érzek.

Jó ez a srác, a Fidesz nem hülye, nem csinál ikont belőle, túl egyszerű és kontraproduktív lenne. Habony 888.hu- ja, lassan a ballib érzékenységen felépül, de lehet közben a srác az őt támogatóktól megsérül. Hihetetlen mennyire nem érti a közösségi médiát a ballib  "politikacsinálók" köre, nem veszik észre, hogy droidként építik „kockáról – kockára”, a Fidesz közösségi média rendszerét. Egymásnak verik a mellüket, ahelyett, hogy egy program mentén rendszert építenének!

Csend és mértéktartás, ez a lényeg! A többit meg a srác simán teljesíti. Nem kell rajta keresztül, a segítés mögé bújva pályát keresni.


 

Kommentek

h i r d e t é s