h i r d e t é s

A gyorsreagálású adóhatóságnak csak most tűnt fel, hogy évek óta hamisítják az oldalát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A gyorsreagálású adóhatóságnak csak most tűnt fel, hogy évek óta hamisítják az oldalát

2015. január 28. - 19:53
0 komment

 

Jártak már az adóhatóság honlapján?

Erre tessék.

És a nav.hu-n? Fedezzen fel tíz apró különbséget!

navoldalak

A pofonegyszerű trükk lényege, hogy egy az egyben másolják az adóhatóság oldalát, csak éppen teleszórják az oldalt Google-os hirdetési felületekkel.

A NAV drámai hangú közelményben hívta fel ma erre a figyelmet. Berakom egy az egyben, hogy érezze az olvasó a hatóság döbbenetét:

navos

A hatóság döbbeneténél csak a miénk nagyobb. Hiszen ez az oldal nem ma és nem is tegnap jelent meg. Valójában még csak nem is tegnapelőtt.

A nav.hu-t még 2001-ben regisztrálták, ekkor az adóhatóságot még APEH-nek hívták, vagyis aligha lehetett a mesterterv a nagy másolás.

nav1

A Presence-ről egyébként azt érdemes tudni, hogy kényszertörlés alatt végezte tavaly, még 2006-ban indított ellenük végrehajtás az adóhatóság. Így szép a kései bosszú.

A névváltás után kezdett hasonlítani a nav.hu és a minden bizonnyal minden állampolgár által élesen elkülönített nav.gov.hu. A NAV a jelek szerint annyira bízott az emberek fejébe vert óriási különbségben, hogy nem akarta mindenáron megszerezni a sima nav.hu-t.

A másolók első próbálkozása finoman szólva is messze volt a tökéletestől, de már elkezdtek adókkal kapcsolatos dolgokat publikálni.

 

444.hu


 

h i r d e t é s